Nehiiir61 Kızlar merhaba 1 yaşındaki oğlum sünnetin bugün 3ncü günü pipisinin etrafında böyle beyazlık oluşmaya başladı bezin içine bardak koyuyorum acaba enfeksiyon mu yapıyor yaşayan var mı
Seyma_16 Nehiiir61 gecmis olsun bizde 8 aylikken sunnet olduk doktorumuz beyaz yada sari sekilde akintilar olacak normal demişti bence sizinde oyledir
Sumeyyebaglan Nehiiir61 geçmiş olsun oğlumda da böyle olmuştu bol bol sarı kantaron yağı kullanıyodum yinede içinize sinmiyosa doktorunuza danışın♥️
Bebegimm1 Nehiiir61 o benm bebeğimdede oldu doktora resmini atmıştm doktor kullandıgımz ilaçtan dolayı demişti yani normal oldugunu söyledi isterseniz resmi silin derim dün bir anne paylaşmıştı google de resimler çıkıyormuş attıgımız burda
dilantrkmn Öncelikle geçmiş olsun biz 4.ayında sünnet ettirmiştik beyazlık biz de de vardı ama ilaç sürüyorduk ondan kaynaklı dedi doktor ama yine de bir doktorunuza danışın derim
Nehiiir61 Seyma_16 teşekkür ederim 😇 ya doğrudur bizimde böyle beyazımsı oldu bende acaba bardaktan kaynaklı mı acaba düşündüm büyük olanda kanama çok oldu küçüğüde bu şekilde
Nehiiir61 Omeraaafmom gerçekte bide daha fazla şiş bende korktum iki oğlumunda yumruk gibi olmuş pipisi ama doktor normal bu şekilde olması zamanla inicek dedi 🙏🏾
Eminecak Omeraaafmom büyük diye böyle galiba ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirmistim hiç sislik olmadı
Nehiiir61 Sumeyyebaglan Fotoğraf atmıştım fakat henüz görmedi 🙏🏾 çok teşekkür ederim💓💓 banada kudret narı önerdiler
Nehiiir61 Eminecak bu attığım 1 yaşında olan diğeri 4.5 yaşında fakat ikisininde tabiri caiz ise davul gibi oldular 🫣 benim kuzenim 2 aylıkken yaptırdı ilk 8 saat çok ağlamış sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadan süreci tamamladılar iyileşmeside çok kısa sürdü