lceLady Pupis saç kremi kullanıyorsanız onları bırakın daha cok kepek yapıyor. Biraz olsun hafiflesin istiyorsaniz saclarınızı yıkarken öne dogru eğin kafanızı ve fiskiyeyi saçınıza alttan tutun o sekilde yıkayin çoğu gidiyor
Marianne Pupis saç diplerine yumurta sürün, poşet ve havlu sarıp 1 saat bekleyin. Haftada 2 kez yapmanızı tavsiye ederim. Kuru cildi besliyor. Ben de kışın olurdu öğrencilik zamanında o şekilde çözmüştüm.
Yarim_Kilo_Kiyma Pupis Amcaoğlumda görmüştüm seneler öncesi berbat kepekli idi saçı. Durulanma suyuna az elma sirkesi dökerdim. Güzelce durulanıp çıkardı
lceLady Pupis arada bir saclarınızı zeytinyagı varsa saç diplerinizde dahil yağlayın 3-4 dk dursun öyle hem saclarınız parlar hem saclarınız beslenir
Zmr-010101 Pupis bendede vardı aşırı derecede saçıma dokunsaö önüme dökülürdü. Panten çok iyi geldi bana
Deniiz Bana kuaförüm maden suyu önermişti. Banyodan çıkmadan önce 1 şişe maden suyunu saçıma döküyordum. Havluya sarıp çıkıyordum. Durulama falan yapmıyorsunuz ama çok iyi geldi. Cildiyenin verdiği şampuan bile etkili olmamıştı. Hemde hızlı uzatıyor.
siyah3430 Pupis durulama suyuna elma sirkesi 👍 çok işe yarıyor mevsim değişikliği kepek yapıyor maalesef
Deniiz Pupis evet çok fazla kaşınıyordu. Hatta yarra yapıyordum. Hemen fark etti ilk önce kaşıntı rahatladı, kepek azaldı. 1 aya falan tamamen geçmişti. Saçlarımda uzamaya başlayınca biraz daha kullandım. Arada sırada yaparım yine.