enchantress Bebeğimin 40ı çıkana kadar kayınvalidemle kaldık. Kıyafetleri ikindiden sonra yıkamama asla izin vermedi. Ben de şimdi o olmasa da ve inanmasam da korkuyorum bir şey olur ikindiden sonra yıkarsam diye. Siz ne zaman yıkıyorsunuz?
Mufettis_Gadget enchantress sabah öğle ikindi yatsı aksam her zaman yıkıyorum böyle şeylere de inanmıyorum
Mmdr enchantress 😑 linclemek için söylemiyorum ama azıcık okuyun lütfen herkesin innacı vardır ama biraz okuyup araştırın lütfen ya
_ipekk18 enchantress valla 14 aylığız doğduğundan beri yıkadım ben kimseyide karıştırmadık kimsede kalmadım eşimle ikimiz evimizde kaldık eşim kimseyi hiç bir şekilde müdahale ettirmez yani kimsede zaten bu tarz batıl şeyleri demedi hepsi okumuş ilim sahibiler elhamdülillah 🤲🌸 Ben yıkadım bişey olmadı canım
enchantress Mufettis_Gadget ben de inanmıyorum çok batıl inanç geliyor ama yine de acaba mı diye de düşünüyorum işte ister istemez
enchantress edabolukbasi bilmiyorum sadece ne zaman yıkamaya yeltensem sanki korkunç bir şey yapıyormuşum gibi tepki veriyordu sebebini söylemedi hiç