OzEnAr doymayan bebek nasıl olur kendini belli eder mi sizce mesela emziriyorum 5 10 15 dk bazen doymasa ne yapar uyuyor mesela benimki emdikten sonra memeden alıyorum yatırıyorum uykuya devam ediyo doymasa da devam eder mi uykuya
BuluttSecil OzEnAr benim de 19 günlük kızım var ilk günler 5 dk 6 dk emip uyuyordu doymadığını düşünüp biberonla sütümü sağıp verdim anca o şekilde tam içti ama iyiki de öyle yapmışım kilo alımı çok azmış
Fadimenur0468 OzEnAr diymasa uyumaz canim doyuyorki uyuyor rahat bide demekki rahatsiz oludsada uyumaz bide doymadigini büyük cisindende anlarsin eger yapmıyorsa doymuyor demektir.
ayazasaf OzEnAr doymasa uykuya dalsa bile kısa sğre içinde uyanır veya memeden ayrılınca ağlar huysuzlanır canım Ve altını günde kaç kez değiştiriyorsun bezleri çişlimi hep ?
Ironsides Valla bende ayni durumdsyim bilmiyorum merak ediyorumbi postta benzer sekilde actim bekliyim burda post yukarda kalsin
Smyrnaasimrani Benim 1 ay 2 günlük bebeğim var 7 8 dk hızlı hızlı emiyor nefes nefese sonra uyuyor. Ama herkes 20 25 dk emzirdigim söylüyor. Bende hep tedirginim doymuyor mu diyorum. Ayda 900 Gr almış ama bilemiyorum neden 20 dk filan emmiyor.
OzEnAr Smyrnaasimrani demek doyuyor canım bazen 20 dk bazen yarım saat emdiği de oluyor ama nadir oluyor eliyle itiyor bide emdikten sonra doydum der gibi
gizemers Doymayan bebek uyumaz ama yenidoğmuşsa ilk 2 hafta istisna sarılık olmaması için dikkatli olmak lazım çünkü çocuk açlıktan ve halsizlikten uyuyabilir. Doyduğunu sık sık kaka ve çiş yapmasından anlayabilirsiniz.
OzEnAr gizemers 1 aylık olduk bugün canım geceleri gayet kalkıyor acıktığı zaman mırıldanıyo ağlıyomuş gibi uyandırıyo
Can34 Doymasa uykusu bölünür mutlaka ama sürekli emzirmekte çok iyi olacaktır anne sütü hem yemek hem su hemde ilaç bebeklerimiz için benim doktorum 15 dakika tek meme için yeterli süre demişti yine de siz daha iyi ayarlarsınız
OzEnAr Can34 evet canım bazen yarım saat emdiği de oluyor bazen 10 dk değişiyor işte doyduğı zaman ds eliyle itiyor doydum ben der gibii
Erenela_ OzEnAr 5 dk filan emiyor sürekli çok uzun değil 5 dk sonra meme ucunu ağzına alıp alıp bırakıyor emmiyor
BuluttSecil OzEnAr 1 ay altındaysa çok farkında olmuyorlar açlıklarının o yüzden uyandırmak falan çok zor oluyor kızım yeni yeni açlığının farkına varıyor ama hala çok uzun süre ememiyor prematüre doğdu ben biraz büyüsün diye biberon veriyoeum çenesi iyice güçlenince memeye döneceğim
Can34 OzEnAr ne mutlu bebeğinin dilinden anlıyorsun aslında burda yazılı olan değil sen bebeğinin verdiği tepkileri önemse sağlıkla büyüsün 🥰
Yusufcuk01 OzEnAr canım gazı olunca da o hareketi yapıyorlar. Emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkar. Bir aylık demissin kontrole gitmediniz mi? Kilo alımına boyuna baş çevresi ölçümüne bakılması lazım. Ve de hepatit b aşısının ikinci dozu var.