Littlemansmom Oğlumun yandaki kulak kenarları düz kıvrımlı değil nasıl düzelir doktor bir sorun olmadığını söyledi de benim içime sinmiyor aynı problemi yaşayan oldu mu bir kulağı düzeldi gibi diğeri aynı.bunun için bir aparat varmış kullanan oldu mu acaba ?
Busraanne Littlemansmom tam olarak nereyi kastettiğinizi anlamadım ama benim oğlumun kulağı da kağıt gibi kıvrık değil. Sanırım aynı yerden bahsediyoruz bilemedim 😊 Bu arada oğlum 3 ay 25 günlük
[silindi] Littlemansmom bantlayın ☺️ benim öyle kulaklarım bantlayarak birini düzelmişler diğerini de hafif kıvırmışlar ama hala biraz var 😁 erken mi doğdu
sevcan Littlemansmom benm kızımında dıstan dıılde ıcten öleydı 3 yada 4 ay sonra sanırım tam emın dıılm kendı kendne duzeldı . Ama benm kulağım öle kalmıs bebekken hala öle duzelmemiş. apartları varmıs doktora yada eczaneye bı sorsanız verırler aslında.
Littlemansmom Busraanne Canım nette bulduğum aşağıdaki gibi paylaşıyorum :) https://imgyukle.com/i/Egj58t
morunicorn Littlemansmom benim sağ kulağım böyle🙈 annem doğumda kafanı tutarken oldu diyo tam bir parmaklık ama cok ta inanmıyorum😂😂bi zararı yok bana 😀
Bebeenes Benim oğlumda kepçe çok üzülüyorum bazı düşüncesizler seni kepçe Senii diye seviyolar. Büyüdükçe düzelir diyolar 7 aylık bebeğim.
Littlemansmom Bebeenes Allah bağışlasın canım önemli olan sağlıklı olmaları da insanlar acımasız dalga geçerler diye biz de evhamlanıyoruz
Abninannesi Bebeenes Evde saç bandı gibi bandana gibi seyler takarak düzelebilir Dışarda Uygun olmaz erkek bebeğe ama evde takabilirsin
Littlemansmom [silindi] yok canım tam gününde doğdu 40+0 bantı araştırdığımda kepçe kulak problemine işe yaradığı çıkıyor ama bilmiyorum denemek lazım sizde işe yaradıysa :)