Tubasu Bebeğim 58 günlük kaç gündür hastaydı ve kabızdı fitil verdim 1 defa yarım yarım gaz çıkartırken ıkınıyor ateşi. 36.9 ve sürekli sütümü sağıp veriyorum içiyor hemen kusuyor ne yapmam gerek ateşi normal mi
Ozlem2904 Tubasu gaz damlası kullanın duzneli olarak anne sütü alan bebeğin kabızlik yaşamaz djye biliyorum 10gune kadar normal kaka yapmamaları. Gazdan ikiniuor muhtemelen bol bol gaz masajı sıcak duş yapin damlaları ihmal etmeyin. 36.9ates değil belki üstü biraz kalındır
Sudenur_1 Tubasu ateşi gayet normal bizim bebek 42 yi gördü endişelenmenize gerek yok ilk aylarda oluyor hangi mamadan kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bazı mamalar kabız yapabiliyor bebekleri
Atlasinannesi_n 36.9 ateş normal bizde yaşamıştık onu bağırsakları gaz dolmuş demişlerdi bebek hazmedemediği için kusuyor ve dolu olduğu için emmek istemeyebilir biz acile götürmüştük o günden sonra düzelmişti bırde üç tane gaz damlası kullandık biz geçmiş olsun
Tubasu Atlasinannesi_n teşekkür ederim bende gaz damlası kullanıyorum fayda ediyordu şimdi hiç fayda etmiyo
Atlasinannesi_n Tubasu evet bizde ilk bir tane kullanıyorduk tek damla yeterli gelmedi malesef sizinde öyle olabilir ek damla isteyin doktorunuzdan😊