2cocuk_1anne_ MyDarlingSon Ayy bende bilmiyom yaa düşünüp duruyom burda bekliyim bulurum heralde bir şey
Ucansupurge MyDarlingSon Köfteli orman kebabı, sebze çorbası yaptım yanına pilav yaparım büyük ihtimalle. Yoğurtlu bir meze yapmayı planlıyorum ama karar veremedim daha 🤗
Balkizlarim MyDarlingSon dünden patatesli havuçlu Brüksel var yanına etli , havuçlu pilav yaptım kabak çorbasi da var bir cacık yaparım tamam 💐
Minigim38 MyDarlingSon az mantım var onu yapmayı düşünüyorum Fırında patates Tavuk Yoğurt Uyumsuz oldu ama neyse😅😅
BalkizimBaloglum2 Şehriye çorbası,nohut yemeği,peynirli erişte yoresel yemeğimiz zulbut kavurmasi kabak tatlisi bu aksam menü kaynanamdan😄
Ozgeruya MyDarlingSon pirasa boregi yapmıştım gecenlerde o kaldi dolaba koymustum bu aksam onu ısıtacam bide çorba yanina🙂
lyl0742 MyDarlingSon köfte patates biber kızartması oğluşuma ıspanak pirinç pilavı salata turşu yoğurt belki mercimek çorbası da eklerim dün yaş pasta yapmıştım 😊
Pikapikapikacuuu MyDarlingSon Ezogelin Çorba(ilikli kemik sulu) Bezelye yemeği Pirinç pilavı Salata Köstebek pasta Çorbayla pastayı yaptım. Diğerleini akşama doğru yaparım soğumasın 🥰
Umutveannesi MyDarlingSon hepsi dünden kalan yemekler şehriyeli tavuk çorbası, pilav ve kavurma var bizde 😋
glsmatlls Mercimek çorbası Yumurtalı pazı kavurması Köri soslu tavuk pirzola Pirinç pilavı 🌸 İlk ikisi hazır diğerleri ilerleyen saatlerde olacak inşallah 🥲