momandad_16 Bugün görüşmeye çağırdılar gidicem daha önce turkcellde çalışan var mı şubede çalışıcam yemek parası ve prim verdiklerini söylediler daha önce çalışanlar varsa memnunmusunuz
kuzey-21 momandad_16 arkadaşım çalışıyordu satış başına faturalı hat başına falan da pirim alıyorlar. Memnunluk konusuna gelince ortama bağlıdır sanırım. Arkdşm memnundu
[silindi] momandad_16 Ben 2,5 sene çalıştım ama bu firmanıza bağlı ne kadar veriyor yemek ücretini ve primi her firma bir değil. Yani siz turkcellden almayacaksınız maaşı ve ticketi firma verecek. Hangi il?
momandad_16 [silindi] bursa canım görüşmeye gidiyorum umarım olur çok ihtiyacım var işe ama çocuğu bırakıcak kimsem yok annem inatla bakmam diyor napıcam bilmiyorum
Deletedmom_39 momandad_16 hayırlısı olsun canım aynen benimde annem bakmam diyor ama mecbur kreşe vercez
[silindi] momandad_16 Şu devirde iş herkese şart canım Yani firmanın şartları iyi ise kabul et aslında güzel ortamı var ben çok severek çalıştım ama benim çalıştığım firma berbattı 😑
[silindi] momandad_16 Olumlu geçti diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun alışınca çok severek yapacaksın ama kasacı olma ilk başlarda benden tavsiye satış danışmanı olarak çalış her şeyi bil ama bilmemezlikten gel yeri gelince 🙃
momandad_16 Deletedmom_39 bulamadım ya baktım ama bir iki tanesini aradım ama almıyolar bu kadar küçük
momandad_16 [silindi] yani şubede 2 kişi çalışıcaz şuanlık mecburen kasayada bakıcam ama olumlu geçti görüşme