Fndkurdu Kızlar bebeğim son günlerde saat başı uyanmaya başladı uyanınca da emmek istiyor direkt gecede gündüzde yani. Başına gelen var mı buda atak dönemi içerisinde olan bişey mi
Egenim Fndkurdu son günlerde benım bebeğimde uyumamaya basladı sürekli biberon istiyor azıcık içip bırakıyor. Gece ½ kere kalkan bebek bu gece 4 kere kalktı . Bende anlamadm bizmde ıkı aylık
Fndkurdu Egenim bizimki de saat başı kalkıyor emiyor uyuyor 1saat sonra tekrar aynı döngü çok yordu beni bu durum gerçekten atmaktır inşallah geçicidir. Doymuyor desem her şeyi normal ilerliyor sütüm olduğunu düşünüyorum
Mervesuleymanoglu_1903 2 Ay 13 günlük aynı durumu bende yaşıyorum uyumuyor vede kalkınca geceleri gündüzleri uyku sıfır 😒
Egenim Fndkurdu kilosu fln iyiyse sıkıntı yapma. Sütünü biraz sağ ne kadar geliyor. Doymuyor da olabilir. 1 saat emip tekrardan cok emiyorsa evet soymuyordur.
Egenim Fndkurdu kendı bebemden örnek verım . Doydugu halde yemek istiyor bazen yedırıyorum ama kusuyor fazla geliyor yada ağzında bekliyor bide hıçkırıyor. Bunlar olmuyorsa yetmıyor demektır .