Deletedmom0510 Melikeceylin ben 3 saatte 120 ml veriyorum gunduzleri geceleride kendi uyanınca veriyorum
Aspoka Melikeceylin ben 4 ay 20 günlük oğluma 150 cc veriyorum canım 4 saatte bir kendi ağlayarak istiyor zaten 🤦♀️😂
Melikeceylin Deletedmom0510 benim oglumda 3 satte bir 40 ml iciyo ya cok mu az sanki surekli emzigi agzinda hic dusmuo aglio yoksa surekli zor emziriyom
Melikeceylin Aspoka benim bebekde emmedi zaman 3 saat gecmeden sagiyip kasikla veriyom yoksa ole acmi koymam lazim bide bes dk bile surmuyo emesi :(
Melikeceylin Mucizeem bebegim gogsum gorunce kedini atiyo istemioo agliyo ama siringayla ne verince sapsup nasl iciyo bitecekmibu ☹️☹️
Melikeceylin Aspoka benim bebegim az iciyo bise olurmu peki 40 ml bazen bi icesi 1 hafta geri kalan 3 hafta skintliyiznhepp atakdami aceba anlamadm ki 😭
Mucizeem Melikeceylin canım bu dönemler de meme reddi olabiliyor diye biliyorum ama pes etme malesef benim kızım emmiyor mama veriyorum
Brnmrv Benimde bebegim 4 aylık 3 saatte bir 100 ml veriyorum mama yada sağdiğım anne sütünü meme reddi bizdede var yeni başladı cok can sıkıcı bu 4. Ay zormuş gündüzleri uyku yok geceleri inlemeli sabah 6 da cin gibi olmalar 😞