hepbahar123
Merhaba. Kitabın nasıl kullanıldığını öğrenmesi gerekiyor. Bunun için önce kuşe kâğıt kitaplardan ziyade kalın bristol kartondan yapılan kitapları tercih edebilirsiniz. Hanımefendiye önerdiğim kitap sizin için kurtarıcı olabilir. Kitabı ona verip dilediğince incelemesine izin verebilirsiniz. Hiçbir şekilde zarar vermesi mümkün değil.(Büyük Sorular Kitabı) Şunu da söyleyeyim benim çocuğum doğduğu günden beri kitap görüyor, mesleğimden dolayı kitapların içinde büyüyor, çok seviyor, sayfalarını çevirmeyi, nasıl kullanılacağını biliyor ama sonuç itibarıyla bir bebek zaman zaman onun da yırttığı oluyor. Yani bu da normal aslında. Ben o isteğini de giderebilmesi için içeriğini çok beğenmediğim, ona okumayacağım çocuk kitaplarını eline veriyorum dilediğince oynuyor, buruşturuyor bazen yırtıyor. Ama bunu zarar vermek için yapmıyor merakından yapıyor çoğu zaman. Sonuçta kitap sadece sizin elinizde duran bir şey olursa çocuk ilişki kuramaz dolayısıyla da zevk almayabilir. Kitapları onun istediği her an erişebileceği yerlerde bulundurmanız da ilişki kurması açısından faydalı olur.