Rumuz_13 Kızlar gerekli mi bebeğim şuan koltuklarda ayağa tutunarak kalkıyor almalı mıyım birde hangi marka hızlı gitmeyen ve daha daha dayanıklı
yasacmalamalo Rumuz_13 9 buuck aylikken yurume arkadaşı aldım gayet memnun kaldık zaman geciriyrordu ve alıştı çabuk cnm kızım 3 ay demeden yürüdü fisher price zebra aldım ben tavsiye ederim oyuncakları da var
kelebek_17 Rumuz_13 bence gerekli değil, benimki onu alınca baştan adımlamayı bıraktı, sonra yine koltukta yürümeye başladı. yürüteçten korkuyor sanırım.
Rumeysaerva yasacmalamalo benim oğlumda 10 aylık koltuklardan tutup yürüyor alacaktım herkes hızlı gidiyor cocuk düşüyor dedi korktum almadım siz memnun musunuz gerçekten düşüyor mu çocuklar
Angelll35 Rumeysaerva 10 aylıkken düşüyor biz arkasından destek veriyorduk ama sonrasında dengeyi kurmaya başlayınca çok sevdi 12 aylıktan önce zor ama kullanımı Fisher prıce aldım ben çok memnun kaldık dolap uygulamasından bakabilirsin temiz ve uygun fiyatlı
yasacmalamalo Rumeysaerva yok kuzum düşmüyor ya ağır biraz ha diyince itince gidicek ben memnun kaldım kızım şuan 20 aylık
Rumeysaerva Angelll35 bizde öyle yaparız arkasında dururuz alısır zamanla bende alayım hemen zaten ne zamandır favorilerimde duruyor