Alparslanbey_ 38 haftalık bugün sezeyan doğum yaptım başta hersey normaldi ama sütüm gelmeyince mama verdik bebegim kustu balgamli kusmus hiriltisi da vardı sekresyonu var diye yenidigana aldılar böyle birsey yaşayan oldu mu
Zeynoskus Alparslanbey_ ben yenidogan hemsiresiyim moralinizi bozmayin onemli bisey yoktur hirilti icin yatrmislardir cigerlwrinin gelisimini takip edeceklerdir en kotu antibiyotik tedavisi olur.siz sutunuzu sagip goturun mutlaka
16122022 Alparslanbey_ Allah’ın izni ile çabucak kavuşursun bebeğine benim de ikizlerim 36+3 de doğdular. Anne karnında sıvı yutmuslar ve aglamamislar doğunca o yüzden 10 gün kaldılar Allah’ıma çok şükür ki bugün tam 3 aylık oldular.
gzdaslihan Pazartesi sezeryan yaptim mamayla alakali degil ama ayni sekilde balgamli kustu ve tıkandı daha sonra yenidogana alip aspire ettiler 15 dakika içinde geri getirdiler lütfen telaş yapmayın
Alparslanbey_ Zeynoskus sagiyorum ama gelmiyor hiç dun gece gördüm sabah a kadar dinlendiricez midesini sabah bi daha denicez dediler