Abninannesi Merhaba, Şuan prima premium care 2 numara kullanıyoruz.. Farklı markaları denemek istiyorum ama hangi bedeni almam gerektiğini bilemiyorum.. alıp da elimde kalmasını istemiyorum 3ay 12 günlüğüz 6500 civarı kilodayız (erkek bebek) Özellikle sleepy minies goon paddlers markalarını merak ediyorum
tugcenil Abninannesi üstünde yazıyo kiloları ama mesela ben büyük seviyorum 6600 aslında sleepy 3 oluyo ama 4 e başladım sıkıyodu çünkü daha rahat olsun istiyorum ben taşma falan yaşamadım hiç. Bedenler markadan markaya değişiyo ama bende 4 numara sleepy işine yarar stok yapma ama yinede belki pişik falan olur allah korusun
Sevim07 Abninannesi minnies doğumda beri kullaniorm memnunum harika süper oğlum 6.700 kg 4 numara kullanio
Abninannesi tugcenil Yok yok stok yapmayı düşünmüyorum denemeden Primadan biraz stok yaptım 😅 Kiloları tutmuyormuş diye duymuştum o yüzden bu soruyu sordum Cevabınız için teşekkürler
Smrenes 8370 gram oğlum molfix pure and soft kullanıyorum ama 7 14 kilo yazıyor ama çok kaçırma yaşadım hu yüzden 5 numaraya geçicem bende çözebilmiş değilim şu bedenleri ama genel olarak molfix biraz ufak..
Abninannesi Smrenes Evet benimde bi arkadaşım 5 buçuk kilo olan cocuguna 3 numara Molfix kullanıyor.. ben 6 buçuk kilo icin 2 numara Prima kullanıyorum hala 3 numara da büyük geliyor deneyip baktım yani