Burrrcaann Misafirliğe gittik çok yakın akrabalarımıza ve 3,5yaşındaki oğlum bir akraba kişisini görür görmez donup kalıyor konuşmuyor sadece elini ağzına götürüp imdat beni kurtar der gibi yüzüme bakıyor sesini de çıkarmıyor. Akraba kişisi oğlumu sevmek için kucağına otutturup uzun bir süre orda tutuyor oğlumda ezik ezik oturuyor ben pedofiliyi konduramıyorum ama hep bir şüphe çıldırmak üzereyim kimseye iftira atamam da emin de değilim ama his işte oğlumu korumak için oradan uzaklaştırsamda o kişiyi görmek bile onda tramva yaratıyormuş gibi geliyor ama yakın akraba hiç görmemememiz mümkün değil eşime söylesem çok büyük olay çıkar ne yapmalıyım akıl verin uyku nile haram düşünmekten başka hiç bir şey yapamıyorum oğluma nasıl yardım edicem
dy22 Burrrcaann çocuk durduk yere bunu yapmıyordur.. lutfenn çocuğunu o ortama sokma O adamın hareketlerini takipp et Şuan bende çok sinirlendim!
Mavis34 Burrrcaann hic o kişiyle yalnız kaldımı ki oğlunuz sadece kucgainda oturmakla çocuk öyle rahatsız olmaz kötü düşünmekten anlamaz yani acaba daha önce kulağını çekti kızdı gibi bir durum mu oldu
Deletedmom_58 Burrrcaann Yalnızken çocuğun ile bu durumu konuşmanı tavsiye ederim. Eğer size anlatmaz ise de pedagogdan yardım alın. Çocuk size biseyler anlatmaya çalışıyor belli ki,bunun peşini bırakmayın Aynı ortama sokmayın. Gerekirse kocana da söyle öğrendikten sonra. Kavga çıkarsa çıksın evladından önemli değil.
Burrrcaann Yesillimon evet dizine ama sabit tututuor ne yapıyor diye bakıyorum hiç birşey yapmıyor ama internette baktım böyle bir ruh hastalığında önce güven kazanmaya çalışıyorlarmış ya durum öyleyse ya benim yanımda böyle böyle çocuğumu kucağa otutturmaya alıştırıyorsa ben kimsenin kucağında oturmamaaını öğreticem o konuda kararlıyım ama ya benim kuruntumsa yani akraba kişisi malesef bunu kimsenin beklemediği herkes tarafından çok sevilen birisi ya ben uyduruyorsam
Burrrcaann Mavis34 oda olabiliri aslında kızdığı da olmuştur şakadanda olsa belkide benim kuruntum zaten o yüzden de bir harekette bulunamıyorum tepki veremiyorum
Zynpln Bence eşinizle paylaşmalısınız yoksa durduk yere hiçbir çocukda öyle hareketler olmaz oğlunuz la konuştunuz mu bu arada o ne dedi ?
Burrrcaann Zynpln evet konuştum nerene dokundu sen rahatsız oldun mı diye bir yere dokunmamış ama uzun süre sabit oturduğundan bacakları ağrımış ve özel bölgesine yakın bir yerin bu yüzden acıdığını söylüyor ama özellikle bir kaç şekilde değişik zamanlarda sordum dokunmamış. Ama yine başa dönüyorum ya önce güven kazanmaya çalışıyorsa fırsat kolluyorsa. Oğlumun sessizce oturup tepki vermemesi beni mahvetti kendini koruyamaz çok küçük normalde çok hareketlidir bir sn yerinde durmaz ama o akrabadan korkuyor ya da pısıyor öyle sabitçe oturuyor
Burrrcaann Bir yerine dokundu mu diye soruyorum hayır diyor. dokunursa kızmasını istedim ama olmaz o zama üzülür kızamam diyor zaten duygusal bir çocuk bir yengeç burcu olarak böyle durumlarda içine atıp sessiz kalır. Kendisini korumasını nasıl öğretirim ya da böyle bir surumda ordan kaçmasını nasıl sağlarım bilmiyorum. Sessiz sessiz bitsin diye bekleyim bana imdat der gibi bakmaktan başka birşey yapmıyor ya ben yakında olmazsam ya çok kötü bir şey yaşarsa ne yaparım
hepi_anne Burrrcaann şüphesi bile çok zor çok kötü. Bence esinizle görüşün cocugunuzu psikologa götürün belki ona anlatir. İnşallah düşündüğünuz gibi bişey değildir inşallah sadece kızma kulak cekmek falandır. Ama ne olursa olsun bir daha ayni ortama girmeyin yavrunuzu o kişiyle gorusturmeyin ayni ortamda kalmaya maruz bırakmayın. Allah yavrunuzu,yavrularimizi korusun bir an önce yüreğinize su serpsin inşallah
Blackcloud Burrrcaann ama olmaz o zama üzülür kızamam diyor Eğer ortada istismar varsa ve o kişi eğer kendine dokundurtmazsan veyahut sana şunu yapmama izin vermezsen ben üzülürüm sana küserim demiş olabilir mi? Ahir zamandayız ve en şüphelenilmeyen insanlardan çıkıyor böyle pislikler. Elbetteki günah alamayız fakat çok ciddi bir konu, lütfen konunun peşini bırakma.
Emmosch Ayyy delirir insan,lütfen olabildiğince görüşmeyin ve çocuğunuzu yalnız bırakmayın,sürekli takipte kalın, offff ya inşallah yoktur öyle birşey
cemreninannesi_ Deletedmom_58 Hanımefendiye katılıyorum. Kesinlikle pedagog eşliğinde çocuğunuzun ne yaşadığını öğrenin ve durumu eşinizle paylaşın , bir an önce tedbir alın. Elalem ne der eşim ne yapar gibi düşünceler en son aklınıza gelsin önce evladınız
Yesillimon Burrrcaann Ay ne desem bilemedim ya o kişi de Boyle bir pislik yapacak kapasite var mi peki insan az çok kendini belli eder acaba oğluna daha once kizdi da çocuk ondan mi çekiniyor acaba bence oglunu o kişiden uzak tut ya içim bir tuhaf oldu benimde ve bir daha asla kucağına almasina müsade etme nasil yaparim yanlış anlaşılırım diye dusunme çocuk belli ki huzursuz oluyor o kişiden cocuk etkileneceğine o kisi kimse ister darilsin ister kırılsın oglundan önemli degil.
Minnakleya Burrrcaann bence siz uyduruyorsunuz. Madem boyle bir konuda supheniz var niye gizliyorsunuz? Çocuğu alıp pedagoga götür o konustursun. Neden kucağına almasına izin veriyorsunuz.
Mavis34 Burrrcaann dizinde oturtmuş bunu istismara bağlamayın bence sadece izleyin ve yalniz bırakmayın arada oğlunuza oyun arasında sana hic kızan oldumu ben yokken kulağını cektilermi gibi sorular sorun o abiden korkuyormu sun nedne onunla konuşmadın gibi sorular 3 yaş kendini ifade edebilir baya diye düşünüyorum
BelaCivciv Burrrcaann Bir pedagogtan yardım almalısınız bu çok ciddi bir konu. Olayı çözene kadar da çocuğunuzu o kişiyle görüştürmeyin. Kimse çocuğunuzdan kıymetli değil
Burrrcaann Mavis34 bunları sordum herhangi rahatsız edici bir cevap vermedi normal cevaplar veriyor o yüzden benim kuruntummuş gibi geliyor. Tek sorun çocuk çok hareketli hatta yaramaz bir çocukken onu görünce ya da onun kucağında süt dökmüş kedi gibi olması başka hiç bir kuvvet onu otutturamaz. Mesela ben kızsam ona biraz sesim yükselse oda bana bağırır kızar tepki gösterir ama bu akrabaya hiç bir tepki vermiyor benim garibime giden de bu
Efelar8 Burrrcaann Böyle bir şüphen varsa aynı ortama sokma. Ne demek görüşmememiz mümkün değil böyle düşüncen varsa tabi ki görüşmeyeceksin. İnsanlar annesiyle babasıyla görüşmüyor yeri geliyor. Eşinle paylaş bu durumu kesinlikle. Eğer emin olmak istiyorsan tekrar bir araya gelince telefonunun kamerasını ayarla görünmeyecek şekilde koy biyere ne bileyim koltukta yastık varsa çaktırmadan arkasına falan koy. Bu şekilde çözebilirsin diye düşünüyorum. Ama asla bu işin peşini bırakma
Burrrcaann Efelar8 oğlumu bir sn bile yanlız bırakmam mümkün değil ne oluyorsa hep gözüm üstünde ama ne yaptığını anlamıyorum oğlum niye bu kadar sessiz kalıyor anlamıyorum sadece bir kişide böyle yapıyor ama onun farkındayım
Babasininoglu Burrrcaann lütfen sakin olun ve çok iyi gözlem yapın. Akrabanız kim olursa ne konumda olursa olsun konduramıyorum demeyin. Maalesef bu tarz olaylarda akrabaların suçlu olma ihtimali daha yüksek oluyor. Çocuğunuzla oyun kurarak konuşmasına yardımcı olabilirsiniz. Mesela hayvanlar birbirini öper ve kimseye söyleme aramızda sır olsun gibi oyunu başlatabilirsiniz işte kendi yaratıcılığınızla biraz da. Bilmemesi gereken bir şey biliyorsa şüphelenirseniz çocuk psikoloğundan yardım alabilirsiniz belki. Resim çizdirebilirsiniz yine akrabalarınızla ilgili. Umarım her şey yolundadır bir sorun olmamıştır 🙏🏻
Kuzucuklar12 Burrrcaann oturuken sen al çocuğu kucağından neden bekletiyorsun yemek yücelde tuvalete tutcam de babası konusackmis de bişey de al neden bekliyorsun belki çocuk hissesiyor dokunmadan tatmin oluyor belki adam
Deletedmom_9857 Burrrcaann kurban olurum ya çok küçük bir yaşta birini yada birseyi taklit ediyor olamaz bence yani ne yapabilir emin değilim ama aynı ortamda nefes bile aldırmam lütfen akraba eş dost düşünmeyin
Deletedmom_9857 Burrrcaann Çok mu yakin birisi gitmeyin size gelmesine de müsadee etmeyin küsen küssün kimse evladınızdan daha önemli değil. Elbette gözünüzü ayırmıyorsunuz ama onda yarattığı endişe korku hafife alınacak gibi değil
Efelar8 Burrrcaann çok üzüldüm. Kendimi senin yerine koymak istemem asla. Ama lütfen bu durumu eşinle paylaş. Umarım böyle birşey yoktur. oğlun hareketli mi ne bileyim belki uslu dur falan diye mi korkuttu acaba? İnşAllah düşündüğün gibi değildir
Htc4504 Burrrcaann büyük konusmayayim çocuğum gözüme öyle bakacak ve ben içimde bu hissi yaşayacağım o çocuğu bilsemki dünya yıkılacak aşka yaklaştırmam ne olur evladına sahip çık kuzum valla taş uzakdan gelmiyor artık kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün evladını asla bırakma söyle ya izin verme çocuğum senden korktuğunu söylüyor de kucağına neden alıyor ya Allah’ım fırsat vermesin böyle kansızlara