Aybarsegebebek Ben birkaç ay önce tiroit hastası olduğumu öğrendim 15 kg verdim bebeğim 8:30 aylık emziriyorum sadece ama artık sanki sütüm yetmiyor gibi geceleri uyumak istemiyor ben de acaba gece maması mı versem diyorum fikri olan var mı kullanan var mı
Aybarsegebebek _mom30 hayır ben o anlamda sormamıştım zaten. Mama olarak devam sütü dedim. Market sütü değil. Yanlış anlaşıldım sanırım
Aybarsegebebek Hediyealp evet. Bende pek bilmediğim için kullanmayınca. Siz de kullanıyor musunuz peki var mı önerebileceğiniz marka. Belki içmeye de bilir o yüzden kafama göre pahalı bir şey almak istemiyorum da
Aybarsegebebek _mom30 benim bebeğim doduğunda da hemşireler mama getirdi üstünde devam sütü yazıyordu ondan öyle sordum. Daha önce hiç kullanmadığım için
Hediyealp Aybarsegebebek benim oğlum 3.5 aylık iken bıraktı memeyi yani meme reddi yaşadım o gün bu gündür denemediğim mama kalmadı benim oğluma en iyi gelen mama Bebelac ve Bebelac Gold serisi borda Aptamil kullandım ikiside çok doyurucu bize göre ama eczanede deneme paketleri var onlardan deneyebilirsiniz