Gizem16 Kızlar ek Gıdaya geçiceö Allah ın izni ile buhar makinası almak istemiyorum Çelik tencere içinde pişirici kullanan var Mı
bktyldz Gizem16 ben elektrikli pişirici almadım. İkeadan aparat aldım zaten blender hiç kullanmadım pişirip çatalla eziyorum.
Zynpnr Gizem16 blogger anneler o kadar övüyor o kadar elzemmiş gibi davranıyor ki sanki ek gıda başlangıcı onlarsız olmuyor gibi bi izlenim oluyor 🙄 bende ikeadan aparatla pişirip çatalla ezip veriyorum şifa olsun bebişinize yediği mamalar 😊
bktyldz Deletedmom0510 ikeada satılıyor internette de var buharda pişirme aparatı olarak yazarsanız hemen çıkar ben 30 TL'ye aldım.
Aryakus Zynpnr ayy çok doğru dedin günlerdir kafam karışık almak lazımmı yoksa aparatmı alsam diye en son aparatta karar kıldım🤭
Anita Zynpnr para çok bulmuşlar napcaklarini şaşmışlar alan alsin kullansında olmazsa olmaz bişey değil valla
ozlemguzel hiç gerek yok canım çelik tencere içine o basit delikli aparatı koy ben hep onda pişirdim, yazık parana
Gulfem_1605 Bence gereksiz 1. Mutfakta zaten yer yok sadece yer kapliyor 2. O olmadanda püre yapabiliyorsan baska birseye gerek yok. Bende cok düsündüm ama almadim