290818 Kızlar bugün yeni aldık robotu bir kere çalıltırdık çok güzel temizledi sonrasında engel sensörünü silin uyarısı geldi siliyoruz hala aynı bilgisi olan var mı?
Gamzedagyeli 290818 of keşke almasaydın valla satmayı düşünüyorum hiç bi halta yaramaz dikey süpürge alcam satıp. Tamam tozları alıyor ama azıcık kırıntı bişi olsun ordan oraya savuruyor valla nefret ettim 😒peşine bende süpürüyorum ixomi mop pro 2 👎🏻
2bebelimom_ Gamzedagyeli aldığınız marka sorunludur büyük ihtimal ben memnunum baya iyi temizliyor yani
Feridece28 Gamzedagyeli xiaomi Vacuum-Mop pro 2 kullanıyorum. Elim ayağım resmen mükemmel temizliyor. Çekişi mop atışı harika. Sizinkinde bir sorun olmalı
Dlshnn3 290818 ayarlar kısmında olması lazım benimki roborock olduğu için atamıyorum görüntüsünü xiaomisi olan biri atarsa bulursunuz kolayca veya youtube yazın isterseniz
290818 Dlshnn3 baktım da YouTube dan yok bulamadım keşke bilen biri yardımcı olsa çok moralim bozuldu
Dlshnn3 seymaden evet kesinlikle şarjda olması gerekiyor yani şöyle düşünün şarjı dolunca güç almayı bırakıyor ama onun beyni şarjı olarak yapılmış o yüzden fişini hep açık tutmayı öneriyor marka
hhacerozer 2bebelimom_ merhaba bende almayı düşünüyorum da hangi marka model kullanıyorsunuz baya tertemiz yapıyo mu paspaslı mı eğer paspaslıysa iyi mi silmesi yardımcı olur musunuz
hhacerozer Feridece28 merhaba bende almayı düşünüyorum da acaba silme özelliği var mı evi güzel süpürüyo mu silince güzel siliyo mu yardımcı olur musunuz bebekli ev için alcam uğraşamıyorum çünkü