BurcuMasal 57 günlük bebeğim.Bebekler ağlar bunu biliyorum ama benim kızım uyumadığı her an katılırcasına ağlıyor sinirlerim o kadar yıprandı ki artık son günlerde memede de ağlıyor,uyuyamıyor ağlıyor,uykuya dalmakta çok zorlanıyor gece asla beşiğinde uyumuyor sürekli kucağımda uzmanlar asla aynı yatakta uyumayın diyor.Burnu tıkalı bugün birde balgam gibi bişey vardı kakasında rengi normal ama anlayamadım
Agg0207 BurcuMasal canm mutlaka yarın doktoruna sor . Aynı benim kızımn şikayetleri sizdede kızımda süt alerjisi var mukus gaz sancısı burun tıkanıklıgı nefes alırken hırıltı huzurszluk bizde bu şikayetler vardı 25 günlükken farkettk inanki senin gibiydm bnde resmen yıpranmıştım bebegimde çok aglıyordu o dönemleri hatrlattn bana
Muhammedtalha BurcuMasal alerji belirtisi bunlar bi çocuk doktoruna danışın ve sizi alerji bölümüne yönlendirsin
Muhammedtalha BurcuMasal bunlara ek sık kaka yapma veya poposunda sürekli geçmeyen bi kızarıklık vardı bizde aylarca çözemediler, en son kakasından kan gelince alerji dendi vakit kaybetmeyin, testte çıkmasa dahi alerji doktoru sizin için daha doğru karar verecektir küçük olduğu için çıkmayabiliyor testte bizim çıkmadı mesela ama diyet yaparak takip sonucu süt ve süt ürünleri alerjisi çıktı
Humaahsen BurcuMasal benim kuzımda 55gunluk abladından grıp bulastı oksuruk balgam hersey cardı her gece dus aldırdım yatmadan önce zeytinyağı ile sırtına masaj yaptım sıcak havlu koydum kucagımda uyuttum cogu zaman nane limon verdim ıhlamur ayva yaoragı yanş soyle dusunun sız hasta olsanız annenizin size ne yaparsa mutlu olup ıyı hıssedersınuz kendinizi uzmanları falan bırajın ya 7/24gatmıyoruz ya cocuklar mıx la onun anne sıcaklığına ihtiyaç ı var
Miraycan BurcuMasal canm geçmiş olsun benim bebeğim de 55 günlük seninki gibi oldu burnu tıkandı hapsurdu ve mukuslu kaka yapiyordu ve sürekli yanında istiyordu bizi uyumuyordu yatağında sağlık ocağına goturdum ciğerleri dinledi iyi dedi iburamin verdi grip için ama açıkçası kullanmadım günde iki defa nane limon yaptım içtim sutume geçsin diye iki üç kaşık da kızıma verdim çok şükür daha iyi korkma yani atesine dikkat et yeter
Agg0207 BurcuMasal hayr test yaptrmadk biz ben emziriyordm aüt alerjisi için diyete başladım ve şikayetlerimz kesildi
BurcuMasal Miraycan Canım benimki birkaç günlük bir durum değil diğer saydıklarım doğduğundan beri aynı,mukuslu kaka 1-2 günlük sadece
Agg0207 BurcuMasal yok tekirdağdaym ben canm ama istanbulda çok daha iyi doktorlar var bu konu üzerne zaten
Mevadad BurcuMasal Süt alerjisini değerlendirin. Cildine bakın kırizarıklık var mı diye Aşı sonrası çoğu bebekte alerji başlıyor. Atak haftasını hesaplayın Geçmiş olsun
BurcuMasal Mevadad Teşekkür ederim vücudunda kızarıklık yok çok şükür atak haftasına da 10 gün falan varmış.