Bizde bir hafta sonra 4 aylik olucaz daha simdiden uykularimiz degisti gece 6 7 kere uyaniyo emmek istiyo emzigini dusuruyo onu istiyo sabahlari uykusu yarim saat 40 dakika suruyo en fazla gece genelde 8 gibi uyuyoruz dun aksam 9 u buldu gerci 7 gibi cok uykusu geldi tutamadim yarim saat uyudu uyku saati sasti bu sefer surekli ıh ıh ıh oyuncak oynatiyorum oyalamak icin bazen oynuyo bazen hic ilgisi bile olmuyo disari ciksin istiyo bakinsin gezsin istiyo hep hergun cikmaktan yıldım yanliz birakinca maksimum 1 dakika sonra ih ih ih beni istiyo gelince susuyo birde yanindayken tv izlememe elime telefon almama izin vermiyo ya ona da gostericem beraber bakicaz yada ıhıh yapa yapa bıraktiriyo bana dönmeye basladi her fırsatta donmeye calisiyo elleri cikaramiyo henuz ama emerken ilk 2 3 dakika guzel cekiyo doymaya baslayinca oyuna ceviriyo kafayi bi ceviriyo bakiniyo sonra geri emmeye devam sonra yine bakiniyo yine emiyo filan kahkaha atmaya basladi nadir de olsa gunde 1 iki kere kahkahasini duyuyorum uykuya dalmasinda sorun yok cok sukur uykusu gelince hemen kundak yapip salliyorum 5 10 dakikaya uyuyo bizde durum bu sizde nasil ?