Sema345 Kızım 1 yaş 2 aylık geçen sene ramazanda hamile olduğum için tutamadım bu sene de tutmamazlik yapmak istemiyorum kızım da memeye epey düştü sizce çok zorlanır miyim? Hatta ve hatta 2 öğün olacağımız için sizce ramazanda zayiflayabilir miyim
2_premses_annesi Sema345 Allah yardım ediyor bizde 1 yaş 4 aylığız bende 2 sene hamilelik emzirme derken tutamadım. Bu ay biraz alıştırma yaptım Allah kabul etsin 4-5 gün tuttum sütüm eksilmedi şükür . Gece süt yapan şeyler yemeye çalıştım açıkçası tahin muz gibi
Aselllll Sema345 bebegınız buyuk ve ek gıda alıyor bence tutmanız lazım ıns zorlanmazsınız cok sık ısteyınce vermeyın
mervekarr 2_premses_annesi geçen yıl bende tutamanıştım yeni doğum yapmıştım sütüm zaten çok çok azdı şimdi kızım 1 yaş 11 günlük bu sene tutmayı çok istiyorum ama açlık neyse ama su içmeden sütüm baya az oluyo 1 hafta adet olsam 3 hafta tutacam diyorum kızım gece çok uyanıyo sahur bitene kadar bol bol su içsem gündüz ne yaparım bilmiyorum bir yandan uykusuzlukta olacak sahurdan dolayı
Sema345 2_premses_annesi teşekkür ederim zaten benim sütüm pek yok gündüz pek emzirmeye calisiyorum çok zor olsa da ama sabaha kadar emiyor bu sıkıntı inşallah yardım eder dediğiniz gibi
Hmyr_01 Bizde 13 aylığız🥰Ben tutacam inşallah.geçen yılda 3 Hafta tuttum emziyorum düzenli.Allah rızkını veriyor.Ek gıda da alıyor doyuyordur.🥰😍