aslihanhakan Selam anneler bugün okudugum bi haberi paylasmak istedım sizinle Torun bakım maaşı olarak bilinen Büyükanne Projesi’nden sadece büyükanneler faydalanabiliyor. Ancak hizmetten yararlanmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor Googladan yazıp detaylarını okuyun ben yararlanmayı düşünüyorum
edabolukbasi aslihanhakan İstanbul, Bursa, İzmir, Sakarya, Ankara, Kayseri, Konya, Antalya, Tekirdağ ve Gaziantep illerinde ikamet etmeliymiş diğer illerin başı kel mi 😂
Atlasmomss Meleklianneeee bende dediginiz ücreti gördüm sonra arastirdim asgari ücreti yüzde30 uymuş. O site de haberin tarihi eski 144 arayip gwnel bilgi alabilirsiniz
Kbrbisi28 Benim bildigim sehir disi goreve giden annelerin cocuklarina bakan anneanne babanneler icindi diye hatirliyorum ama 144 e veya 170 e sorun sosyal calisma bakanigida bilgi verir bence bununla ilgili
Meliike Başvurabilen bana açıklayabilir mi okudum bakındım ama başvuru için bir yer bulamadım seçenek yol bununla ilgili
Alya-Sena Bu proje 2 3 sene oncesinde vardi bende basvurmustum calistigim donemde ayni ilcede ikamet etmiyorduk ozamanlar kabul edilmemisti