EbruBayrak Cocugumu tanıyamıyorum ay hiç uyumazmı bir cocuk o kadar huzursuz uyuyor ki biranda açıveriyor gözünü. Sanki saatlerce uyumuş gibi uykusunu almış uyanıyor. Çığırıyor birde 😂 sizin bebişler de böylemi? Atak diyorlar ama yaşamayan var mı? Ben atak falan bilmiyorum diyen?
Minigim38 EbruBayrak 10 dakika uyuyor uyanıyor bi genleşiyor sanki saatlerce uyumuş da kemikleri ağrımış gibi😅😅 4. Ayı pek sevemedim uyku ne demek unuttum
Emireymenmom EbruBayrak biz de 4 ay 12 gunluguz aynı şekilde çok huysuzlandi. Uykusu var ama uyutacagim zaman çığlık çığlığa sanki işkence yapıyoruz 😁
Elifadaannesi EbruBayrak 3 ay 2 günlük ve aynı dediğiniz gibi yapıyor gören 4-5 saat uyudu sanır halbuki 10-20 dk uyuyor ben yoruldum uyutcam diye😅
Kubrailkan Dibine kadar yaşadık 😅🙊 uyku gerilemesi de var o ay. Bizim bütün uykuların gittiği ay olur kendisi 😅
EbruBayrak Kubrailkan aynen uyku gerilemesi oldu. Hele uykusu var ninni söyler gibi eee eee diyor yatırıyorum aman yarabbi nasıl bagırıyor ağlıyor. Hayır 2. Cocugum birde 😂 yaşamadım diğerinde hiç bu ne böyle nasıl bir şeymiş anlam veremedim
EbruBayrak Emireymenmom ya bu kesnlikle biziz 😂 Benm kızan da oyle. Hemen ağlıyor sanki saatlerce aç bırakmışsın gibi. Birde mama reddediyor içerken ağlıyor gene içiyor sonra gene ağlama. 😂
EbruBayrak Edaaelaa büyüyor deniyor bu atak dönemine. Ama ağlayarak büyümemi olur valla bazen sinirlerim tavan yapıyor su 2 - 3 gündür artmaya başlayınca dahada sinir oluyor insan bi yerimi ağrıyor acaba diyor :)
EbruBayrak Elifadaannesi 😂 3 ayın gözünü sevim diyesim geldi. Her bebek bir değil tabiki 3 ayken kuzu gibiydi smdi keçi tam bir keçi 😂
Mikayla EbruBayrak bizde de durum aynı 15 dakıka uyuyup kalkıyor bazen öğle uykusunu eskısı gibi uzun yapıyor. Arada şekerlemelere devam yarım saat. Ama aksam uykusuna geç yatıyor. 2 akşamdır da sankı kesıyorlarmıs gibi çığlık çığlığa kalkıyor gaz sandım dişmiş malesef. Erken cıkıyor dişlerimiz. Gercekten çok zor sakinleşiyor ikisi bir arada çok zor oluyor
EbruBayrak Mikayla diş oldugunu nasıl anladınız acaba? Kayınvalidem kaynımın 4 aylık dişi cıktıgını söyledi. Bizimde aşırı salyamız var elimizi yakalasın hemen diş etlerini kaşıtıyor. Huysuzluk biberon ucu ısırıyor ağzında dolaştırıyor
0000Bahar Mikayla canım diş nasıl oluyor bende parmağımı alt damağına sürdüğümde elime bişi geliyor ama baktırmıyor cadaloz 😂
Canisi21 bizde 4 ay 4 günlüğüz, uykuya geçirebiliyorum ama uykuda tutamıyorum yerime koyduğum dk uyanıyor. gerçi 1. ayından sonra hep böyleydi ama şimdi daha çok ayağımda tutarsam uyur 1-1.5 saat :( koyarsam yerine o sn gözünü açar :(
EbruBayrak Canisi21 ayakta tutmakta zor ona alıstırmamaya calıs canım yoksa uyanana kadar ayakta sallatır cok zeki bu cocuklar hemen kapıyorlar
Mikayla 0000Bahar ağladığında ön alt kısımlara bakın kabarıyorlar ve küçük küçük beyazlıklar oluyor. Zaten ne verirsenız eline oraya sürtüyor hep