Yasooo-1 Bebegım 11 gunluk sarılık degeri 14. Emzırme kojusunda doktor 15dk 15dk ıkı gogusten emzır dedı. Ama sankı bebege yetmıyor. Bide ıkı emzırme arası 2 saat tutuyorum dogru mu yapıyorum sizce? 1 saate dusurmelı mıyım
Yigitinannesi0312 Yasooo-1 bebeğin istedikçe kabul ettikçe emzir zararı olmaz iki saati.ya da bı saati bekleme ama gece gündüz iki saati.gecirmeyin
Yigitinannesi0312 Yasooo-1 bir de yeni doğan doneminde çok iyi cekemiyolar sütü benim doktorum sağıp kaşıkla verebilirsin demişti ben öyle kaşıkla besleyip sariligini düşürdüm
_Aysemia Yasooo-1 14.9 cıkmıstı bızım doktor 1 saat arayla emzır gerekırse mama ver gunde 3-4 kere dedı bıdakı gidişimde 15 e cıktı deger mamaya bıraz daha agırlık ver dedı suan doktora gıtmedım sarılık gıdıyo gıbı haftaya kontrol var bızımde bakalım 12 gunluguz
zumra-19 Benim bebeğim de sarılık oldu hastanede yattık bi gece doktorum 2 saatte bir dedi benim bebeğim mama yiyo eğer sütünüzün az geldiğini düşünüyosanız emzirdikten sonra 1 ölçek mama verin doyuyorsa yemicektir