melmel22 Kizlar aranızda Dilan Polatın Rasping ( bölgesel incelme ) uygulamasını yaptıran oldu mu ?? Emzirirken sorun oldu mu? 6 ay önce doğum yaptım sorun olmaz dediler ama deneyimi olan varmı diye sorayım dedim..
Deletedmom_48 melmel22 ben memnundum ama deprem olunca ara verdik tabi diyetle destekleyince çok güzel incelmiştim sadece rasping yetmez ödem dolu vücut karın çünkü söylediklerinide yapmak lazım👍👍
Sevvl06 Merve merhaba bende gitmeyi düşünüyorum incelme oluyormu süreç hakkında bilgi alabilir miyim sizden
Merve Sevvl06 tabii. Mutlaka incelme oluyor ama diyetle desteklemek lazım. Sihirli değnek değil haliyle bol su içmek ve diyet şart
Merve melmel22 yok hayır emzirme sürecim biteli çok oldu. Kızım 3,5 yaşında. Faydası var ama 6 ay için çok erken bence
Deletedmom_48 Mys01-01 nasıl verdiler size 3.5ay çok erken karına oldukça fazla baskı var 8.5ay oldu ben doğum yapalı ona rağmen dikiş üstüm hafif şişti ilk gün
melmel22 Deletedmom_48 normal doğum olunca sorun olmuyormuş diye açıklamışlardı bana ama tabi bilemem 🤔
Mys01-01 Deletedmom_48 rasping paketım başlamadı cnm dıgerlerı basladı sorun yok dedıler 3,5 ay oldu doğum yapalı randevum nısanda 4,5 5 ay olmus olacak ama benım 3 doğum sezeryan yerı sıkıntı olmuyor korkmayın cnm