Miyavdedi41 Bebişlerinizin kilosu nasıl. Benim oglum 11 kilo geldi etrafımdakiler zayıf diyorlar halbuki iyi besleniyor sebze corbası eti balıgı cogu şeyi yiyor masallah. Ortalama siz ne durumdasınız..
Elaninannesiiii Miyavdedi41 kızım 17 aylık geçen ay 12 kg di. Amaann sen etraftakilere bakma cnm. Her bebek farklıdır yani
Glcntna Miyavdedi41 14 aylık hiç bişi yemiyor hasta olmuştu 9700 dü kilosu hasta olunca kilo verdi geçen ay 9300 e düştü bu ay yine 9700 olmuş ama 2 haftadır ağzına hiç bişi almıyor yemiyor. Napcam bilemedim . Bide çok hareketli
Kubraozd Miyavdedi41 etrafa takılma canım herkes herşeyi konuşuyor.Hiçbir bebek başka bir bebekle kıyaslanmaz her bebeğin gelişimi farklıdır.Sağlıklı olsun da kilo dert değil 🥰
Miyavdedi41 Elaninannesiiii inanki hiç böyle bir takıntım yoktu üst üste söyleye söyleye psikolojim bozuldu. 🙄👏
Miyavdedi41 Glcntna cok üzüldüm bizde böyle bir hastalık sürecinden gectim 1 hafta hicbir şey yemedi. Sevdiği seyler bile. İnşallah cabuk atlatırsın ben yemek yemeyince cok üzülüyorum
CizerBirAnne Miyavdedi41 11 kilo zayıf değil ki. Etrafınızdakilerin değil, doktorunuzun ne dediği önemli. Boş verin etrafınızdakileri, elaleme kalsa sumo güreşçisi yetiştirmemiz lazım.
Rumeysasaral Miyavdedi41 17 aylik bebegim 11 kilo tam herkeszayf diyor psikolojim bozukdu. Hatta esimin arkadasi bu aksam gordu kizimi abi bunu yedirmiyor msnz hep ayni bebek duruyor bu dedi cok uzuldm. Esimde gormuyor msn neresi bebek essek kdr duruyor dedi. Esime zayf gelmiyor bebegim
Miyavdedi41 Rumeysasaral benimde öyle valla emziroyum mama vermedim hiç mama ile beslenen lbebeklsr tombiş oluyor.. En cok kızkardesimin 4 aylık bwbegin var 9 kilo olmus benimkini nezaman görse ciroz diye seviyor. Gerci bende 50 kiloyum genetik olarak da olabilir.. Kiloya takar oldum insanlar sagolsun.
Cocolingo Miyavdedi41 12 buçuk aylık 9.800 11. Ayından beri aynı kiloda hatta şu aralar hiç yemiyor muhtemelen zayıflamıştır
Nisssss Miyavdedi41 15 aylık oğlum 12 kilo.herşeyi yiyor baya da yer çok şükür ama bana da geçenlerde çok küçük filan dediler doktora götürmeyi düşünüorum
Hndealnathn Doktorumuz persentilde bir bebeğin 1 yaşında doğum kilosunun 3, 2 yaşta 4 katı olmasi gayet yeterlidir ama çocuğa göre de değişir diyor.yani çevreni boşver önemli olan doktorunun ne dediği cnm
Minikask35 Miyavdedi41 16 aylik 10 kilo banada zayıf geliyor ama hiç bir şey yemiyor malesef sadece emmek istiyor