Snmz- Bugün 6 günlük bebeğim için işitme testine gittik. Sağ kulağından geçti ama soldan kaldı. Yüzde kaç diye de sormadım. Kulağında kir veya su kaçmış olabilir tekrar gelirsiniz haftaya dediler. Olabiliyor mu böyle şeyler 🥹
canparelerim Snmz- bizde 45gün boyunca 2kulaktan da geçememiştik. Uzmana yönlendirmişlerdi 45.günde iki kulağından da geçmiştik şükür🙏 amniyon sıvısı kaçmış, zaten kulağı çok akıyordu ve pütür atıyordu. O yüzdenmiş. Sizde de öyle bir durum olabilir. Sizin bebeğinizin de kulağı akıyor mu? Endişelenmeyin eğer amniyon sıvısı kaçmışsa kulak onu zamanla atıyor. Geçersiniz umarım en yakın zamanda🤲🌸
Meryem-33 Snmz- işitme testi sonradan mı yapılıyor ben doğum yaptım gündüz 4 de gece 12 den sonra işitme testine geldi baktı çok şükür bişey çıkmadı da inşallah sizde de çıkmaz
Mine01 Snmz- doğduğu ilk gun testten geçemedik, kulaginda sivi olabilir demisti, yika 5 gün sonra gel dediler, o zaman gittigimde geçmiştik, belki ayni sey sendede olmustur
mel1900 Evet. Hatta ben ilk götürdüğümde yakın zamanda banyo yaptırıp yaptırmadığımı sormuşlardı. Yaptırdım deyince daha sonra getirmem gerektiğini söylemişlerdi.
Snmz- mel1900 Kayınvalidem ertesi gün yıkadığı için belki su kaçmış da olabilir . O kadar yıkamayalım gerek yok dedim
Snmz- canparelerim Kulağında akıntı yok ama pütürtü var belki de ondan dolayı olabilir tekrar gideceğiz haftaya inşallah geçer teşekkür ederim
Snmz- Meryem-33 Hastanede kalsaydık ertesi gün yapacaklarmış ama biz kalmamıştık sonradan çağırdılar. Yani genelde ertesi gün yapıyorlarmış
Analique Evet korkmaniza hic gerek yok benim bebeğim dogdugunda sagdan gecti soldan kaldi birinci ay kontrolunde ikisinden de gecti. Doktor testi gecemeyen kulaginin ustune yatirin sivi kalmis olabilir dedi , dedigi gibide oldu
mel1900 Snmz- sizinki yine iyi 🤣🤣benim kayınvalidem ben doğum yapıp odaya geldim bebek geldiği zaman yıkamak için kolları sıvamış benim ablam engel olmuş ben kendimde değildim olayı hatırlamıyorum bile
Ilosumm Snmz- benim bebeğim sol kulak işitme engelli işitme cihazı kullanıyor. Olabiliyor yani tek kulak kaybı. Bera testine girmesi gerekiyor bebeğinizin
Saltinns Snmz- olabiliyor bizimki iki kulsktan geçemedi doğduğun 3.gunu .su kacmistr dedi doktor yıkamayın haftaya gelin kulağına su kacrmayin dedi .haftaya gittik ikisinden de geçti