havuctarator Çelik çaycımın yüzeyi çok kötü oldu kireç çözücü sıkıştım sıktığım yer olduğu gibi iz oldu kaldı nasıl parlatabilirim
NunuDudu havuctarator selsil diye bir cif benzeri ürün var denediniz mi.bulamazsaniz cif i poşete döküp ovuyorlar ise yarayabilir.bir de marka bilmiyorum ama Koçtaş gibi yapı marketlerde çelik parlaticilar var belki onunla çıkar iz.
Bibebek_ havuctarator giden gitti ama normal patlatmak isterseniz cifi döküp poşetle ovalayın sonra cifin yeni çıkan turuncu bi spreyi var a101de satılıyor onu sıkın parlatır kireç çözücü lekesini çıkarır mı bilmiyorum ama normal şartlarda her lekeye deva gibi oluyor bunlar
havuctarator Birkullanici yaa ciddi mi öncesindede böyle değişik iz gibi şeyler vardı çıksın diye sıkmıştım her yerine sıksam da iz kaldığı belli olmasa
havuctarator NunuDudu parlıyor aslında ama böyle iz gibi şeyler var kireç sökücü sıkınca iyice beter oldu
Yarim_Kilo_Kiyma havuctarator limon tozu atıp kaynatın. Ben arçelik kahve makinesinin cezvesini arada öyle temizliyorum tertemiz oluyor
beratcan3446 havuctarator heryeri aynı olur ama gözenek gözenek olur kendinize kullanır misafire çıkarmazsınız artık üzülmeyin. giden onşa girain canınız sağ olsun
havuctarator beratcan3446 valla aynen artık yapacak bir şey yok da pazarda felan çelik parlatanlae oluyo nasıl olur ki
beratcan3446 havuctarator aynısı başıma geldi ben vazgeçtim açıkçası babam çelik çaydanlık işinde çalışıyordu hiç. sormak da aklıma gelmedi🙂 sormak lazım tabi benimki eskimiş di ugraşmadım