Gusa2 Merhabalar 2 aylık bebeğim var ellerini emiyo sürekli emzık agzındayken bile atıyo ellerini emiyo bu durum normal mı neden böyle yapıyo
Toman Gusa2 evet normalmiş benimde bebeğim 2 aylık öyle yapıyordu ellerini keşfetmesinden dolayıymış :)
Fndkurdu Gusa2 2 aylık oğlum var aynı şekilde anlattığın gibiyiz bizde ama bence normal. Sadece elini emme alışkanlığı olmasın diye genelde emzik veriyorum. Bazen emdirmşyorum çekiyorum ellerinş
kelebek_17 Gusa2 evet normal. 2 aylıkken ellerini keşfetmeye başlıyor. benim oğlum tam o zaman emziği bırakmıştı ve birdaha asla veremedik. doktorumuz ellerini ağzına götürsün sakın müdahale etmeyin, mikropları taşıyarak bağışıklığı güçlenecek demişti.
Gusa2 Fndkurdu bende akışkanlık yapmasından korkuyorum eşimin arkadaşının çocuğu yaşı büyük olmasına rağmen hala emiyomuş
Nilayy03 Gusa2 ayy benim bebeğimi anlattınız resmen bizde 2 aylığız sürekli eli ağzında çıkartıyorum bir bakmışsın yine öyle acaba doymuyormu diye düşünüyordum demek ki normalmiş
A2834 Biz 4.5 aylığız 2 aylıktan beri ellerimiz ağzımızda copp copp emiyor 😅salyalarımız akıyor hiç engel olmadım. Bazen kendisini kusturmaya bile calısıyor oyle bir sokuyor ki elini 😅
Armoni A2834 öksürük oluyor muydu? Salyası yüzünden ? Tükürüğü yüzünden bizim 2,5 aylık bebeğim salya tükürük yaptığından beri öksürüyor doktora da götürdüm her hangi sorun yok ddi iyice bunaldım az önce yine öksürdü kuru öksürük
Fndkurdu Armoni evet olabilir ama bizim ailede parmak emme durumu yaygın olduğu için emmemesi için alışkanlık olmaması için yapıyorum
Ocakalti Armoni bu benim kızımda da var. 2 ay 8 günlük elleri hep ağzında ve salyası akmaya başladı. Dün de öksürük başladı bende doktora götürmeyi düşünüyordum
Armoni Ocakalti ben iki kere götürdüm bir hafta içerisinde en son doktor beni azarladı senin de ağzın da dişlerin olmasa senin de genzine kaçar ve öksürürsün dedi yani emiyorsa kakasını yapıyorsa keyfi yerindeyse herhangi bir sorun yok dedi muane etti gönderdi sizin öksürük nasıl uyurken de öksürüyor mu ya da durduk yere sırtüstü yatarken falan
Armoni Ocakalti benim de öyle işte bir de yeni uyandığı zaman mutlaka öksürüyor kuru öksürük böyle içi çıkacak gibi
Yigitinannesi0312 Alışkanlık yazan arkadaşlar okuyun 3 ay 13 günlük şimdi uygulamada yazanları okudum ellerini emmesini engellemeyi ki kesfetsin diyor engellemeyin benimkide emiyor ve herkes aç bu çocuk aç bu çocuk diyor
Prenses_annesi04 Gusa2 ayyy bırak emsin. Ya eşim birakmazdi kızım emsin ama elinin kiri mi var sanki ellerini keşfediyor birde gaza iyi geliyo diye biliyorum bırak emsin