kbrsuzen24 Kızlar ben ekmeklerimi herseyimi mis gibi yaptım. Sofra bezi arasına sarmıştım ekmekleri kurumuş hep ne yapabilirim kociş yolda geliyor acil yardım 😀😀😀
benaslindayohum kbrsuzen24 üstte klsın biz eşimle yaptığımıza kurutmadan hemen sosuna batırıp katları çıkıyoruz 🥲
Duyulurum kbrsuzen24 yaa hava almıştır o. Biraz ıslatmayi deneyin :( ben de çocukla zor oluyor diye öyle lavaşlarini önceden yapıyorum ama kurumuyor, hatta tekrar ısıtıyorum. Elinize sağlık afiyet olsun ☺️
nescafebagimlisi kbrsuzen24 noldu acaba işe yaradı mı bende geçen yapmıştım ilk defa kayseri yağlaması gerçekten hayatımda yediğim en güzel yemeklerden olmuştu 😂
nescafebagimlisi çaydanlığa sıcak su koyun ekmekleri buharında ısıtın yumusar bayat ekmegi bile öyle canlandırıyorlar ya ( hiç denemedim aklıma geldi)
Duyulurum kbrsuzen24 5 su bardağı un Yarım paket instant maya Bir bardak ılık su Yarım bardak süt 2 kaşık zeytinyağı Toz şeker tuz Yarım saat mayalansa yetiyor
nescafebagimlisi kbrsuzen24 Haha bizde elimizle yedik hiç eldivende takmadık , çatala da dolamadık eşimle ikimiz giriştik 😂
kbrsuzen24 nescafebagimlisi aynen bizde valla. Ben elim yağ olunca içim tuhaf oluyor o yüzden taktım 😀