Ygmrcnr2022 Merhaba kızlar, bebeğim 3 aylık, sag - sol yatırmama rağmen hep soluna dönüyor birsekilde o tarafa yatıyor ve o taraf düzleşti:((( delikli yastıklardan aldım ama ondanda kendini kaydırıo atıyor. Sizin basınıza geldimi ? Kalıcı olmasından korkuyorum
doruk2022 Ygmrcnr2022 Valla 6. Aydayız bende dikkat ederek büyütmeye çalıştım ama sanki 2 haftadır kafa arkası düx gibi gelmeye başladı bize de tecrübeli Olur diye anneme de danıştım herkesin kafa yapısı farklı olur dedi ama yinede yastıktan aldım biz de kullanıyoruz sanki faydası var gibi bilmiyorum gece uyurken özellikle yasta yatırmaya çalışın ben öyle yapıyorum
doruk2022 Ygmrcnr2022 Bir de internette bir doktordan dinlemiştim 30 yıllık hekimim hiçbir insanın kafasının yamuk olduğunu görmedim meslek hayatında diye anlatmıştı çünkü altıncı aya gelen bebekler desteksiz oturmaya başlayınca zaten günün çoğunluk kısmına kafası serbest pozisyonda olduğu için herhangi bir sıkıntıya teşebbüs vermiyor muş yani kafa normal şeklini almaya başlıyor muş ama sizin aylarınızda olsaydım doktoruma mutlaka danışırdım
Ygmrcnr2022 doruk2022 dediğiniz doktoru bende dinledim galiba , benim doktordumda öyle dedi düzelir diye ama işte gene de tedirginim cnkü çevremdede gözlemliuorum bazı kişilerde yamukluk var:(