Pearl68 Merhaba 37 38 derece ateşim vat sol göğsümde sertlik ve ağrı var üşüme ve titreme hissi geliyor bacaklarıma kadar vücudumun her yeri ağrıyor sütümü sagiyorum ama az geliyor ne yapmam gerekiyor mastit mi oldum 2 gündür parol içiyorum evde
elftgcbrncglu Pearl68 Pearl68 merhaba dünden beri aynı şikayetlerle doktora gittim antibiyotik verdi evde masaj sıcak kompres duş yapabilirsiniz ama geçmiyo daha öncede olmuştu geçmemişti
Aybarsmommy Pearl68 Ben de iki kere yaşadım bu durumu. Anlattığınız her şey var ve bacaklarımda inanılmaz ağrı oluşuyordu. Minoset plus içip rahatlıyorum ve 2 gün sürüyor. Göğsünde süt bırakmamaya çalış ve masaj yaparak yumuşatarak sağmaya çalış canım.
Gunesayse-1 Pearl68 bende 2 kere oldum ama hastaneye gitmedim. Ütüyle havlu ısıtıp koydum göğüsüme. Sıcak suyla yıkadım daha çok o göğüsümü verdim emmesi için ve sağım yaptım birde sırt üstü yatıp göğüsümün ucundan tutup salladım. Ertesi güne geçmiş oluyor. Umarım hemen geçer çok kötü bi durum tabi ateşin çok yükselirse git doktora
Erolunannesi Pearl68 mutlaka sağlık ocağına göt antibiyotik yazar doktor antibiyotiksiz geçmiyor ben 4 defa oldum
Pearl68 Asel_56 sağlık ocağına gitsem olur mu acaba birde evde geçiremez miyiz bir yöntemi yok mudur acaba?
elftgcbrncglu Pearl68 geçmedi maalesef bugün doktora gidip antibiyotiğe başladım ateş ağrı halsizlik çok olunca
Gizemkraks Pearl68 sıcak suyun altında göğüsüne masaj yaparak sertliği gidermeye çalış pompa varsa sağım yaparak göğüsünüzu tamamen boşaltın yoksa çok rahatsız eder bebeğiniz emmiyo mu
Hbpx Pearl68 sıcak bir duş alın . Göğsünüze masaj yapın sonrasında sütünüzü sağıp göğsünüzü rahatlatın . sürekli masaj ve sağım yapmalısınız
Tugbug Bende mastit olmustum iki göğsümu de göğüs pompası ile sagdim sonra sıcak suyun altında masaj yaptım rahat bir saat öyle öyle düzenli sıcak suyla masaj yaptım gecti
Erolunannesi Pearl68 vallahi benim heryerim ağrıyodu bacaklarım, kemiklerim dahil yataktan çıkamıyodum
Gamzeeyigun Pearl68 ağrıyan göğsümüzü sadece sağmayin mutlaka bebeğiniz onu da emsin emdikce rahatlıyor çünkü, her gün ılık duşa girin hatta girebiliyorsaniz 2-3 defa girin şu gerçekten çok rahatlatıyor
Pearl68 Gamzeeyigun sezeryanli olduğum için suya çok maruz kalırsam dikislerim agriyor birde bebeğim emmiyor malesef
Gamzeeyigun Pearl68 o zaman lavaboda falan suyla ovalayın sık sık, bebeğinizi uyku arasında emzirebilirseniz daha çabuk rahatlar geçmiş olsun
idilSY Pearl68 benimde 3 gündür sol gògüsümde acayip ağrı var koluma falan atiyor donerken ya da soluma yatarken vs cok agriyor ama diger şikayetler yok