Yigitefeninannesi_ 3 ay 25 gunluguz bizimle aynı olan bebisleriniz kaç cc içiyor sadece mama ile besleniyoruz
Sare_nuhaninannesi_05 Yigitefeninannesi_ 1 ay 12 günlük bizde sadece mama ile besleniyorum 90 CC içiyoruz 🥰
Aslananne1 Yigitefeninannesi_ 9 ay 16 gunluk gündüz çok içmiyor ek gida veriyorum bebeğim mama dan soğudu baya istemiyor gündüz iki defa sadece 60 cc içiyor
Yigitefeninannesi_ Sare_nuhaninannesi_05 150 cc de verdim bazen kusuyor 120 veriyorum bitince miz miz dikkatini dagitinca susuyor 3 saate bir vermeye çalışıyorum gündüz uykuları kısa uyaninca ille içecek durmuyor nasıl yapicami şaşırdım
Melmus Yigitefeninannesi_ ahh keske benimkide aglasa mama icin ama yok sukredin verin icsin masaallah
Sare_nuhaninannesi_05 Yigitefeninannesi_ evet gerçekten çocuk büyütmek çok büyük bir sorumluluk istiyor bazen yedikleri içtikleri bile tutmuyor ama mesela 120 CC versem içer bebeğim ama ayına göre ona uygun olan suanlik 90 CC ve 90 CC de sabit tutmaya çalışıyorum bazen çok bazen az yiyorlar cidden insan şaşırıyor
Melmus Yigitefeninannesi_ ver bisey olmaz ictigi kardir yanina ek gida zamani belki icmicek bilemezsin o yuzden sukret dinleme etrafi 120 de cok diil 4 ay olacak nerdeyse
Yigitefeninannesi_ Sare_nuhaninannesi_05 gerçekten öyle sağlıkla buyusunlerde işte insan bazen şaşırıyor napicani