Merveeofs Ya şu kangurular ay ay değişiyor mu kızlar. Yani yenidoğan aparatı var veya yenidoğan uygun olanlar var diye biliyorum ama ay büyüdükçe kangurunun değişmesi gerekiyor mu bunun hakkında bilgim yok
Bibebek_ Merveeofs oturma Destekli olanlar vi tık daha büyük oluyor sanrım bende molmini var 2.5 aylık oğluma kullanıyorum arkadaşımın çocuğu 1 yaşında ebebek te star kanguru var onu aldı onu kullanıyor benimkine göre daha büyük gibi geldi belki de oturma desteği olduğu içindir
Ucansupurge Merveeofs Hayır degismesine gerek yok etiketine bakın kaç kiloya kadar kaldırıyor önemli olan o ben 3.ayda kullanmaya başladık 18aylik hala kullanıyorum
Merveeofs Kplnnn kızım 7 aylık oldu sanki sıkışıyor mu rahat mı edemiyor anlamadım acaba büyükleri mi var diye düşündüm
Merveeofs Bibebek_ bendeki de babyco idi sanırım yenidoğan baş aparatı var diye aldım şu an sanki biraz sıkışıyor mu ne oluyor anlayamıyorum
Merveeofs Bibebek_ en gevşek şekilde bana rahat etmiyormus gibi geliyor nedense. Şimdi baktım internetten 12kgya kadar diyor kızım 8kg
Merveeofs Ucansupurge şu an en gevşek konumda kullanıyorum zaten de bilgilerinde 12kg kadar kapasiteli diyor kızım 8kg şimdiden sıkar mı acaba ben mi öyle hissediyorum
Ucansupurge Merveeofs sıkmaz size öyle geliyordur büyük ihtimalle. Kizim 10,5 kilo 85 cm hala rahat kullanıyorum.
Merveeofs Bibebek_ öyle kullanıyorum bir süredir, bana öyle geliyor da olabilir bilemedim.. Teşekkür ederim cevabınız için 🌷