Ademinee Minik12_3 inşallah bende öyle umuyorum 2 haftadır diş yerleri beyaz ama başka belirti yok bilmiyorum
Minik12_3 Ademinee benim bebeğimde öyle Hla Cikaramadi Umarım hemen Çıkarırlar Ve İdeal kiloya gelirler Hep dişten kaybediyorlar zaten kiloyu
Ademinee Eymn1207 bizim doktorumuz boydan takip edilir dedi boyu uzuyorsa sorun yok dedi boyumuz şuan 69 cm gayet güzel o beni biraz rahatlatti
Ademinee Eymn1207 bizde ilk zamanlardaki gibi kilo alimina devam etseydik çoktan yakalardık kendi aylıkları ama malesef olmadi
Ademinee Gunalpmomss pirinç unu verme sağlıksız dediler ama ben yinede 2 kaşık yulaf 2 kaşık pirinç ununu pişirip içine elma yada armut rendeleyip yediriyorum
Ademinee Eymn1207 bu aydan sonra çok kilo alacağını sanmıyorum ama hayırlısı yine de elimden geleni yapacağım
Deletedmom109 Eymn1207 hahahhahaah 😂😂😂😂 valla ben cingene değilim sizde burdan ata benzemiyorsunuz ama 😂 sakin olun kavga edecek bişey yok ki. kaç cc mama verdiğiniz önemli değil belki bayan da günde 60 cc mama verse onunki de toparlardı. Zayıf ama full anne sütü alan bir bebek ona dikkat etmek lazım. Hem bak bebeğiniz kilolu ama kolik mutsuz bir bebekmiş doktor doktor gezmişsiniz demek ki kilo da pek mühim değil Allah yardımcınız olsun 🙏
Eymn1207 Deletedmom109 ya ben anlamıyorum cidden 6 kilolu bebek kilolu mu oluyor yoksa normal olması gereken kiloda mı oluyor 😀 hani cunku ogluma kilolu diyen tek insan siz oldunuz da o yüzden 😀 çok şükür atlattık geride kaldı teşekkür ederiz 🙏
Linakaya Ademinee ek gıdaya başlamıştır yiyorsa sabahları kilo aldıran mama var armut,bebebisküvisi,pekmez,yumurta versen öğlen yoğurt,patates akşamda muzluyoğurt kilo yapıyor diye biliyorum
Ademinee Linakaya ek gıdayla ilgili akliniza gelecek herşeyi yapıyorum irmikli yulaf unlu et sulu çorbalar, avakado ceviz muz peynir altı suyu tereyağı herşey katıyorum yemeklerine düzenli olarak günde 2 yada 3 öğün yediriyorum ama sonuç bu, altında bi hastalık olmasın yapısı böyle der geçerim sorun değil
Ademinee Linakaya evet herkes sütün yaramıyor kes dedi ona rağmen asla emzirmeyi bırakmadım ek gıdaya geçtik ama yine önceliğim anne sütü
tubaelif Ademinee canım benim kızım 5 aylık 8600 ama gel gör benim derdim de doktor kilosu fazla dedi mamayı azalttım ve hareketli de bir bebek. Benden fazla mama veren anneler var ama yine de kilo alıyor, ben artık bünye ile alakalı diyorum. Şimdi üzülüyorsunuz ama ilerde memnun olur yiyip kilo almadığına bebeğiniz
Deletedmom113 Ademinee 12 aylık 8 kilo oldu yeni 🤣bence takmayın sağlıklı olsunda yeterli kilo vermesi kotu sen dua ette kilo vermesin
Deletedmom113 asocialmom persentildr ayından çok aşağıda olmadıkça dr lar önermiyor cnm sizin çok mu düşük tu
Deletedmom113 asocialmom boya baktıklarını bilmiyordum ya sadece kilo bakılıyor oda alt sınırdaysa ozaman veriliyor bizde kullandık 3 ay ve 1 kilo.aldi ona bile şuan şükrediyorum çünkü 9 ayda 6.800 düştü 7.800 den ama çok sukur simdi 8.100 boy 76 di ama bu ay kullanmicam bakalim alacalmk