Geceperisi Bugün 4. Ay aşımız vardı yaptırdık takipleri gayet güzel ama hemşire bıngıldağı sanki aynına göre küçük dedi birde doktorumuz görsün dedi doktor baktı sen bir çocuk doktoruna götür dedi morelim çok bozuldu bir sıkıntı olur mu yaşayan oldu mu
Geceperisi Yesilim23 çok şükür çıkmadı doktor gayet normal d vitamini bırak demir ilacına başla dedi 9. Aya kadar kullan dedi onun dışında bir şey yokmuş
_ebru_ Geceperisi bugün benim bebeğime de hemşire bıngıldağı küçük dedi 4 aylık bu arada ama doktorumuz dün anlatmıştı zaten normal olabilir bebeğinin gelişimine bakıyoruz gayet iyi demişti ama d vitaminini bırak falan demedi size bu yüzden mi d vitaminini bırak dedi ?
Geceperisi _ebru_ gelişimi güzel hatta ayına göre önde gidiyor o yüzden kullanma ama demir ilacına kullan dedi normalmiş hemşire küçük deyince çok korktum
_ebru_ Geceperisi bende çok korktum doktoruma yazdım normal korkulacak bir şey yok bebeğin gelişimine bakıyoruz dedi. Eşimde bana kızıyor doktora güvenmiyor musun falan diye.annelik işte pireyi deve yapıyoruz 😊