Pin_55 tatlım ben baklagillerden uzak durdum tamamından soğuk içecek asla içmedim asitli içecek asla içmedim yani paketli ürün derken neyi kastettiğini bilmiyorum kahve içmedim çünkü sütünden geçip kahve kabızlığa neden oluyor kakaolu şeyler yemedim o da kabız yapabiliyor sütlü çikolata hariç paketli ürün cips falan diyorsan onları da **sağlıklı**bulmadığım için zaten yemiyorum göğsünü üşütmemeye çalış o da çok önemli sütünü yani göğsünü üşütürsen o da çocuğa gaz yapıyor asitli meyvelerden uzak durdum portakal mandalina gibi pişik yapmasın diye domates yemedim o da pişik yapabiliyor yani emziriyorsan bunlardan feragat edeceksin zaten dediğim gibi doktorumun da bana söylediği 3 ayı doldurduğunda bağırsakları düzene girecek ve kendi gazını kendi çıkarmaya başlayacak tabii sen de buna yardımcı olacaksın yediklerinle ve içtiklerinlee ve bizim doktorumuzun söylediği gibi oldu 4 ayımızın bitişine 5 gün var
- biz gaz sorununu aştık haliyle uykusuda düzene girdi maşallah diyeyim de bebişlere çabuk nazar değiyor çünkü 🙏