Manolyamm33 Merhaba kızlar 6+ ay suluk ne önerirsiniz suyu neyle vermeye başlamalıyım pipetli suluk mu biberon şeklinde olan mi yoksa alıştırma bardağı şeklinde olan mı?
lceLady Manolyamm33 Bundan aldım 6.ayda basladı. 22 aylık halen kullanıyor. Akma dökme olmuyor. Emzik gibi düşünün vakumlu çektikçe geliyor
Eymenikonunannesi14 Ben ilk o saplı biberon şeklinde olanla baslamistim suan 1 yasinda pipetli suluk kullaniyoruz onceden su icmek istemiyordu hiç şuan severek iciyor
Manolyamm33 Eymenikonunannesi14 mantıklı aslında direk pipetli alırsam ondan içemeyebilir ya da ikisini de alıp denemek lazım
Mufettis_Gadget lceLady benim kızım 3 yaşına yakın. pipetli suluğu çok su akıtmaya başladı. bundan mı alsam tekrar pipetli mi alsam diye düşünüyorum. bardaktan içebiliyor ama döküp oynadığı için veremiyorum sürekli. sizce bu yaş için bu mu pipetli mi?
lceLady Mufettis_Gadget evet isterseniz kullanabılırsiniz. Cocuklar genelde su ile oynamayi sevdigi için bende bu sekilde almıstım. İstedigi kadar fırlatıp atıyor yerlere ama su dökülmüyor :D
Poyrazin_annesii Bnmkı su içmeyı sevmıyor suluk aldm istemedı. Pipetli olandan almk ıstyrm ama cesaret edemıyrm tutarmı tutmazmı. Bıde normal bardakla verınce bıle cok cekıyo genzine kacırıyo. Pipete nasl alıstırmalıym
Manolyamm33 İnşallah benimki de çabuk öğrenir pipetli kullanmak istiyorum ama direk onunla başlayamayabilir.