Flower56 Barannm_ biraz önce gördüm bende Allah yardımcınız olsun o bölgede misiniz eviniz ne durumda
Mustafam-elifim Barannm_ haber izlwmiyorum depremden beri sosyal medyada yok nerde olmuş ne olmuş geçmiş olsun rabbim yardimciniz olsun🤲
2cocuk_1anne_ Barannm_ postunu gördükten sonra açtım haberi çok kötü durumda rabbim herkese yardım etsin felaketler üst üste geliyor siz o bölgedemiziniz
Barannm_ Flower56 ya ş.urdadayiz bizm ev tepede 2. Kat ama şehir sullar altinda kalan evler var deprem bittmedi daha sel başladi😭
Mustafam-elifim Barannm_ rabbim yardimciniz olsun canım valla biliyor boyle nasıl bir yıl olacak başında böyleyse sonu görebilecek miyiz artık çok korkuyorum rabbim beyerlerinden korusun inşallah 🤲
Mustafam-elifim Barannm_ rabbim yar ve yardimcini olsun inşallah beterinden korusun nasıl bir yıl alalhim sen koru 🤲
Dedimolabilir Barannm_ Allah yardımcınız olsun rabbim korusun ne olacak boyle Allahı ım sen yardim et.
MrzBaby Barannm_ bende urfadayım allah herkes yardım etsin inşallah. Felaketler bitmiyor birtürlü kıyamet kopuyor resmen 😥😥
minikoglummmmm Barannm_ Adıyaman dayız cadirdayiz çadır su içinde çok yoruldum çok yağmur hâlâ durmamış
ikiaslanannesi Barannm_ Depremden kaçıp İstanbul’a gitmiştim, iki gün önce geri döndüm ve bu seferde sel oldu 😟😟
TRTCOCUK Barannm_ burdada başladı Diyarbakır bazı yerlerde sel olmuş gök gorluyor korkunç bı şekilde son 1 aydır güneydoğu da yaşanmayan şey kalmadı Allah yardımcımız olsun