Acemianne000 20 günlük bebeğim var. Emzirirken uyuyakalıyo genelde ve isteyerek memeyi kendi bırakıyo uykuya dalıyo. Doyuyor mudur acaba? Çünkü mamada kullanıyoruz sütüm az diye.
2cocuk_1anne_ Acemianne000 kaç dakika sorna bırakıyor memeyi Emerken yutkunma sesini takip et ordam anlaya birisin biraz da olsa
Silaaa34 Acemianne000 mama kullanma canım sütün yeter daha onun midesi neki minicik. 3 dk bile emse doyuyorlar mamayı bırak sütün artar büyüdükçe inşallah eğer kilo almıyorsa mamaya başlarsın tekrar
lina123h Acemianne000 kirlettigi bez sayisindan anlasilir canim gunde kac kez kakasini yapiyo ona bagli
Acemianne000 2cocuk_1anne_ belli olmuyor 10-15 dk duruyo memede bazen daha fazla yani uyuyana kadar. yutkunma sesini duyuyorum güzel içiyo belli bi zamandan sonra meme yumuşayınca yutkunma sesi de azalıyor tabi
2cocuk_1anne_ Acemianne000 doyuyor dur o zaman canım merak etme Annelerin sıkıntısı oluyor bu kızım 2 ay emdi mamaya birlikte Oğlum 4 ay 17 günlük hala düşünüyorum bunu Benim de sıkıntım 5 dakika emiyor bende bunun sıkıntısını yaşıyorum
Acemianne000 2cocuk_1anne_ işte kilo alımı çok yok diye mamayı arttırdı doktor 3 saatte bir 60cc mama
Acemianne000 lina123h mama yediği için bazen kakası daha çok oluyo ama bir haftadır kakası da azaldı çişi arttı.mamayı arttırdığım halde