berensevilmis7 Bebeğiniz kaç aylık ve tek seferde kaç mil mama içiyor? Kızım 5 aylık tek seferde 90 mil içiyor (3 saatte bir), mama kutusunun arkasında şuan 180 mil içebilir diyor ama bizimki maximum 120 içti.. sizde durumlar nedir
Bilgekpn berensevilmis7 5 ay 12 günlüğüz yeni yeni 90 ml içmeye başladı 😃 2 saatte 1 60 içiyordu ama ben artık kaşık mamaya da başladım ortaya karışık acıktığında huysuzlanıyor zaten uyanıkken kaşık mama uyurken biberon . Ama 90 ml bile bitiremediği oluyor bazen , bu bebekten bebeğe değişiyor bence
AliHamzam1 berensevilmis7 benim mi bebeğim fazla içiyo anlamdım kız 21 günlük 90 içiyo 2 saatte bir bazen 90nı tam bitirmiyo 70-80 içiyo
Poyrazin_annesii Bebekten bebege degısıyor cnm. Bnm oglumda hep 90 cc içiyodu. Şuan 1 yaşında ek gıda yemedıgı zmn mama verıyrm hala 90 dan fazla içtiğini görmedm😂
Bilgekpn berensevilmis7 5 aylık aşısını olmaya gittiğimiz de 6.400 gr dı hemşire normal demişti zaten int den de baktım ideal kilo da Şuan da
grkmediz AliHamzam1 kaç gr , kusuyor mu bunlar önemli kilo alımı iyiyse kusmuyosa kilosu da iyiyse sorun yoktur bence doktora sordunuz mu
Aleynaurken durukusunannesi_ benim kızımda 4 aylık 120 hatta 150 ye kadar çıkmıştı ama 3 gündür 60-90 içip biberonu ittiriyor doyuyormu neden istemiyor anlayamiyorum
Adenimin berensevilmis7 benim kızım 41 günlük 120 ml içiyor anne sütünü de sağıp veriyorum onu da aynı şekilde 2 buçuk 3 saatte bir veriyorum
Melmus durukusunannesi_ sizin 720 oluyor iyi olcu bizimde 90 icirmeye calisiyorum ama 30 dkda ancak iciyor 7 kere
Melmus berensevilmis7 doktor ml me birsey diyormu gunluk ozaman 630 ml aliyor 7 kere 90 dan nornal mi oluoms acaba bende yarin soracagim ama
Lavinyaa1 Bilgekpn 5. Ayda ne aşısı canım? Bizim aile hekimi aramadı 5. Ay için sağlık ocağında aşı olduğunu bilmiyordum