BabyyMomm 3 gündür düşmeyen ateş. Antibiyotik ve 3 saat arayla ateş düşürücü kullanıyoruz. 38 ün altına düşmüyor. B-good soğutucu jel bantlarından var evde ama hiç kullanmadık bebeklere kullanılıyor mu deneyen var mı çok çaresizim Allah aşkına bilen söylesin 1.5 yaşında
Defne2021 BabyyMomm çok geçmiş olsun. Ben kızımın ateşini gül suyuyla düşüyorum ellerine alnına ayak altına eklem yerlerine sürüyorum 1 saat içinde düşüyor. Bide limon sıkıp çorplarını suyuna batırıp giydiriyolar bu şekildede düşüyormuş. Umarım bi an önce geçer miniğimiz iyileşir.
lceLady BabyyMomm enfeksiyon varsaa efer inatcı oluyor hemen düşmüyor 4.günde etki ediyor bize genelde Bulundugu oda serin olsun lütfen petekleri kapayin. Arqda bir duş aldırın ılık. Birde ayagınızda sallarken koltuk altı başına ve bacak eklem yerlerine ıslak bez koyun cok iyi geliyor en azından rahat uyur cocuk Bu sekilde daha cabuk düşürüyorum ateş
Derinsart BabyyMomm ebebekte varmjs aslında bebek icin ateş düşürücü bantlar Bez ıslatıp alnına ayak tabanına koysanız eklem bölgelerine ben öyle düşürüyodum yenileyip uyurken koyuyodum
maniera BabyyMomm geçmiş olsun öncelikle sakin olun birden sıcak soğuk yapmak yalancı ateş gibi birden çıkartabilir o yüzden ılık suyla kompleks yapın ayaklarında çorap kalsın üstünde atlet üstünü müslin örtüsüyle örtün evin derecesini kontrol edin evininizin sıcaklığıda önemli ılık suyla sürekli eklem yerleri dahil silin enfeksiyon olunca çabuk atılmıyor ishali varsa kusması sıvı kaybı olmasın diye bol bol sıvı verin emzirin ıhlamur tarzı bitki çayları içirebiliesiniz bağışıklığı için vitaminleri varsa kullanımına dikkat edin. Korkulcak birşey yok böyle böyle bağışıklıkları kuvvetlenecek doktorumuz öyle dedi bize ateşi sürekli inip çıkması iyi değil sabitse yavaş yavaş düşer çok çok geçmiş olsun
BabyyMomm Yüzünü yıkıyorum, ıslak bez koyuyorum eklemlere, limonu denedim. Anlık düşüyor 5 dk sonra tekrar yükseliyor. Evet enfeksiyon var hiç böyle olmamıştık dişte bile ateşi çıkmadı
Eslinaninannesi BabyyMomm benim kizin 2 hafta oldu 1 yasinda gecmiyor antibiyotikle bile gecmiyor anlamadim gitti agiz ici beyazmis dis de geliyor nolcak kafayi yicem artik bende