gbdl23 Biogaia diye bi damla yazmış doktor reçetesiz sanırım kullanan var mı veya başka önerisi olan var mı aşırı gazımız var zor atıyoruz ağlama krizleri tutuyor
Ozumaslan gbdl23 sab simplex bizim derdimize çare oldu bi de acı elma yağını zeytinyağı ile karıştırıp ayaklarının altına ve göbeğine sürdük ılık duş aldırıp sürekli karnına masaj yaptık
Liya01 gbdl23 sab simplex bize de iyi geldi ama hergün düzenli kullanımla 1-2 gün verip kesince bi işe yaramıyor pek düzenli kullanım önemli
menek16 gbdl23 biogaia probiyotik bi damla gaz damlası değil bize sab simplex iyi gelmişti biogaia da kullanmıştık ama tek basına yeterli gelmedi tabi bol bol gaz masajı yapın
Busragokceberra gbdl23 Biogaia çok iyi bir ilaç bunun yanına çok gazlı çocuklar bir tane daha kullanıyor ama biz kullanmadık yeterli geldi bu ilaç Bir de bu ilacı saati saatine vermeye çok dikkat edin yoksa işe yaramıyor
Azizeee56 Metsil ile maflor kullandım gaz problemi 2.ayımız dolunca bitti cok sükür hic bitmeyecek zannediyordum bitti gitti. Her beslenme öncesi sonrası gazını cıkarın YouTube deki videoları izliyordum karın masajlarını sizde bi bakın isterseniz 😊