Melekbebis Veriyorum ama sanki pekte işe yaramıyor gibi. Bu bır ilaç mı yoksa probiyotik gibi bisey mi bilgisi olan varmı acaba
Cagrimomo Melekbebis merhaba gaz için peryavsan veriyordum ise yarıyordu bir çağ kaşığı kadar doğduğu günden beri verdim
Plvrrr Melekbebis günde 8 damla olarak kullandık hiçbir işe yaramadı kestim bende harici bir kaç ürün daha denedim ama hiçbir damlanın yararını görmedim ben. Kiraz çekirdekli kemerlerden almıştım onu ısıtıp koyuyordum o rahatlatıyordu sadece
Mavis34 Melekbebis dozu yatmıyordur ben arttırma arttırma denedim en son günde 4 kez 12 şer damlada fayda gordum
nazli-teacher33 İçeriği temiz bir gaz damlası . Aslında etkili olanlardan ama faydasını görmediyseniz Nurse Harveys deneyebilirsiniz .Kıyaslandığında içeriği en temizi. Ama hiçbir gaz ilacı tamamen çözüm değil. Bağırsaklar gelişimini tamamlayınca geçecek inş
umaymoms Melekbebis ben çok memnunum günde 3 kere 8 damla verdi doktorumuz. Az geliyor olabilir mi acaba? Verdiğim gibi pırtlatıyordu. 3. aya girmek üzereyiz 2 günde 1e düşürdüm şişe bitsin almayacağım daha