Tavsan Merhaba arkadaşlar aslında uzun zamandır burdayım ama yeni yazıyorum. Lütfen yardımcı okur musunuz? Kızım 3 ay 21 gunluk ve kakasını yeşil yapıyor bazen sarılı yeşil oluyor ama genelde yeşil. Bilgisi olan varsa yardımcı olabılır mı
_tospikannesi Tavsan ınstagramda bir sayfada görmüştüm yeşil kaka bebişin güzel doyduğunu gösterir diye ama doktoruna sor mutlaka
Deletedmom322 Tavsan dün doktordaydım aynı soruyo sordum bizim için yeşil ve mukuslu kaka çok önemli değil kan olursa önemli dedi
kubra42 Benim oğlum da sık sık yeşil yapıyor anne sütünden ön sütü çok aldığı zaman olurmuş ,gazlı olursa olurmuş ,ek gıdada ise yediğinden olurmuş kimse tam olarak ne olduğunu bilmiyor .
Tavsan kubra42 ben çalışan anneyim Süt sağıp bırakıyorum işte iken biberonla beslenıyor. Ön süt olayı olamaz dıye dusunuyorum .
Burciin Benim oğlumda 3 aylık yeşil kaka yapıyordu gaita testi yapıldı besin alerjisi çıktı doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim
kubra42 Burciin sürekli mı yeşil yapıyordu bizimki de yapıyor ama hardal sarısı da yaptığı oluyor sadece yeşil değil Dr sordum pek bişey aciklmadi alerji falan diye .3 ay 13 günlük
Tavsan kubra42 Burciin benım kı bır haftadır genelde yeşil yapıyor. Arada hardal sarısı yeşil karısımı yapıor.
Tavsan Deletedmom322 içimi rahatlattınız bir parcada olsa . Mutlaka doktora gıdınce soracagım ama gıdene kadar en azından
Tavsan Onu bende gordum ancak bazı yerlerdede başka şeyler yazıyor. Panıkledım. Doktor kontrolum 30 unda
kubra42 Tavsan bende çalışan anneyim ve bende sagiyorum 😄 makina ile sağma önsütü artırıyor malesef 😔tabi tazik de artıyor 🙄
Burciin Gizemt gaitada gizli kana baktılar sürekli değil ara sıra yeşil yapıyordu bi keresinde de iki damla kan gelmişti