Ne zaman bitecek bu 2yas sendromu bıktırdı her dediğim olsun diyo yapsan bir türlü yapmasan bin artık sesini duymak istemiyorum sürekli akşama kadar ağlıyor aglamasa da naz yaptığından ağlar gibi yaoiyor normal aglayisi da haykırarak kulaklarıma acıyorum gerçek ruh gibi geziyorum beni sinir küpü etti ya sabır çeke çeke dolanıyorum başkasına patlıyor um tabi arada.ona da sesim yükseliyor artık her dediği de genel de oluyor 19aylik oğlum ben napcam ya bu cocukla böyle ömür mü geçer Allah’ım isyan etmiyorum ama gerçekten tedavi ile kavuştum bide benim çocuğum kadar cazgır bir cocjk daha yok dün eğlensin diye AVM gittik binlerce çocuk oynuyor eğleniyor sadece bu yirtiniyor millet hep baktı üstüne bide kulaklarını kapatıyor öyle bı sesi var ki hele anlatamam canı sağ olsun ben dayaniyorum ama inan kaç gündür duş alacam artık kurtlanacam hicbsey yapamaz oldum dışarı çıkarıyorum bir heves pişman olup eve geliyor m bidaha çıkarmam diyorum olmuyor oda ne zaman gidcek eskiden sendrom neyim yoktu gavur icadı sendrom koymuşlar sonra bu bebeler böyle azıyor herşeyi kendimiz buluyoruz sendrommuş.eskiden bebeler uyur durur oturur oynarmis bunlar ne anam bacım çocuk değil canavar içeriklerinden mi yediklerindenmi anlamadm bunaldım huni takwcam kafama artık 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫