oglumuz01 Belki fikir olur. Şuan aklıma geldi. Sabah yumurtalı ekmek zeytin peynir salatalık vesaire. Öğlen buzlukta balık vardı balık çorbası Akşam da meyve püresi artı yoğurt 🙌🙌🙂
Deletedmon_65 oglumuz01 yumurtalı ekmeği nasıl yapıyorsunuz? Oğlum yumurta yemiyor ne haşlanmış nede kızartma 🥺
Arya0709 oglumuz01 menü güzel ama akşam yemeği baya bir hafif kalmış öğleden sonra aparatif gibi olabilir
oglumuz01 TheBaby muhallebi tarzı da olabilir ama irmik kalmadı ben hep akşamda tökezliyorum akşam bulamıyorum
TheBaby oglumuz01 Canım sebzeli makarnada olur. Yiyorsa köfte tarzı olur. Et ya da patates köftesi. Sebzeli bulgur pilavı olabilir. Balık tazeyse yoğurtta ilave edebilirsin. Hiç biri olmadı bi tarhana çorbası yapabilirsin
zeynep321 Deletedmon_65 canm ben dün sabah yaptım .benm kızımda yemiyordu iki yumurta bir su bardağı süt kasar peynir beyaz peynir 2 kaşık zeytinyagi tuz karıştırdım ekmekleri arkalı önlü iyice buladim yağlı kağıt serili fırın tepsisine koydum eğer sos fazla gelirse benm geldi ekmeklerin üzerine gezdirdim.firinda kızarıncaya kadar pişirdim ama çok kizartmadim kaşar eridi hafif pembelesmeye başlayınca aldım fırının alt tabanına da su koymuştu içi sulu sulu yumusasik oldu ve kızım baya sevdi yedi 🙂
TheBaby oglumuz01 Akşam yemeği ama adı üstünde. Ağır değilki onlar. Kendi yediklerinizden bile verebilirsiniz. Meyve püresi yoğurtta çok az gelir besleyicilik ve tokluk için. Onlar ara öğün olur akşam yemeği olmaz. Sorduğunuz için söylüyoruz. Yinede siz bilirsiniz.
zeynep321 oglumuz01 akşam menüsü olmamış bence ara öğün gibi.daha doyurucu yemek yapabilirsiniz canm.oglen et türü yiyecek akşamda sebze yemeği yapabilirsin
P2044 oglumuz01 Naçizane fikrim ; akşamla öğlenin yeri değişirse meyveye muhallebi eklenir karıştırılırsa on numara olmuş afiyetle yesin bebişin 🌸