Asyam140820 Kızlar daha önce gittim 8 seans başka yere şimdi ufaktan çıkmaya başladı yeniden paket alıp 2 3 ayda bir gidip atış attırmak istiyorum 3 yarım bölge için hem fiyat hemde en iyi yeri öneren var mı aranızda ne kadar olur şimdi sizce kaç seans
Elaninannesiiii Asyam140820 nazlı erzar beauty var canım arkadaşımın yeri güvenilirdir. Görüşebilirsin adımı da verebilirim istersen
Elaninannesiiii Asyam140820 haa bide palet almana gerek gerek yoktur bence. Yılda 2 kere falan yeterli olur gibi
Ruzgarimm Elaninannesiiii ben da ona gidiyorum ilk seansıma 20 gün önce girdim, baya etkili oldu tüylerim döküldü baya, hem de çok uygun
_YanakReisinAnnesii Elaninannesiiii cihazı ne acaba ? Orjinalliği nedir öyle sorayım 😂 benim için de lazım olabilir şimdiden aklımda bulunsun diye soruyorum
Elaninannesiiii _YanakReisinAnnesii orijinal cihazları ben yıllar önce başka yere gidip bitirdim. Kuzenlerim gidiyor gayet memnunlar. Buzlu cihaz kullanıyor
Elif9292 Alexander mi ne doğru mu yazdım bilmiyorum😃, bende bu cihazı kullanan bir yer arayışındayım, üstte kalsın