Smyrnaasimrani Kızlar 1 aylık bebeğim kucağımdan bıraktığım anda ağlıyor kucağıma alınca susuyor. Gazı olsa kucağımda da ağlaması lazım emzirdim altını değiştirdim dün 1 aylık aşısını oldu ondan mı böyle anlamadım. Ne olabilir sorunu sizce
Aysemira2019 Smyrnaasimrani bacaklarını karnına çekiyosa gazdır.ağlarken de eh eh yapar bebek gaz sancısında
Elifhafsa1 Smyrnaasimrani karnına dokun canm sertse gazi vardır bide karnına dokundugunda rahatsiz oluyorsa yine gazi vardr
Freud Smyrnaasimrani kucağa alınca susuyorsa gazdır, kucağa alındığı halde susmuyorsa başka bir sıkıntı olma ihtimalini araştırın diyorlar.
Smyrnaasimrani Aysemira2019 ama ayağa kalkıp gezindigimizde susuyor o zaman sancı olmuyormu ki. Gaz olayını hiç çözemedim ben☹️
Smyrnaasimrani Elifhafsa1 karnına masaj yaparak çıkartabilir miyim peki hiçbir şekilde çıkmıyor sürekli sancilaniyor çok üzülüyorum acemiyim bi de tek başımayım ağlayıp duruyorum ben de
Elifhafsa1 Smyrnaasimrani tabiki canm masaj yapabilirsun karnına bez ısıtıp koyabilirsin arada çay kaşığının ucunda zeytinyagi verebilirsin o da çok rahatlatiyo. Sen kimyon içebilirsin en önemlisi senn yediklerine dikkat etmen gerekiyor
NhLpRn Aşıdan sonra iki gün huysuzdu benim oğlum da Sürekli kucakta ve memede durdu onun da etkisi olabilir
Gunes_kiz bebegin göbeğinde ellerini saat yönünde daireler seklinde ovala sonra ayaklarını karnına doğru it çek gazı çıkar rahatlar canım