Elisdemet Sütüm yetmiyor mu kızlar bebek ağlayınca büyüklerim yanında aç bu aç laflarından usandım mama verecek mişim neymişte. 2700 doğdu bi ay sonra 3150 iki aylıkken 4190 oldu şu sn baktırmadım üç aya doğru gidiyoruz karnı yas yapışıkmış neymişte 😩
Ozge_5555 Elisdemet sağlıklı olsun yeter bn şimdi buraya bir resim atardım da neyse şimdi uyarı falan almim 😂
NesliElisa Elisdemet sen bakma onlara doktor kontrolün de kilosunun normal olduğunu söylüyorlarsa sıkıntı yok her bebek aynı kiloları ya da aynı boyu olacak diye birşey yok ama tabiki de mamaya da geçebilirsin bu senlik değil bebeğin doymuyorsa geçersin ama doyuyorsa milletin ne dediğini duyma 😘
withmymother Elisdemet ya bazen buyukler biliyor dinlemek lazim ama bu bebegede nasil ac denebilir mi. Kilo alimi cok guzel ac cocuk kilo mu alir. 🤦♀️ cisli bezi takip edin azalma olursa actir. Birde memeden cekince aglarsa veya mama bitince o zamanda actir. Tabi her memeden cekmede degil bazen duygusal olarak rahatliyorlar memeyle.
Elisdemet Araştırıyorum bana da normal geliyor diyorum her ay bir kilo alması normal bir almasın üç alsın zararı mı var diyorlar çıldırmama ramak kaldı
Elisdemet Gazdan ağlıyor aslında yani gece sütüm iyi oluyor ama gündüz sürekli emzirdiğim için göğsüm süzülüyor ama kilo alımı olması yeterli değil mi